(FOTO) Gradonačelnik Kasumović svim uposlenicama Gradske uprave Zenica čestitao Dan žena

Gradonačelnik Zenice Fuad Kasumović u povodu 8. marta posjetio je danas uposlenice Gradske uprave Zenica i čestitao im Međunarodni dan žena.

Vidno oduševljene uposlenice nisu krile radost zbog ove geste gradonačelnika, a koji je uprkos brojnim obavezama izdvojio svoje vrijeme i posjetio svaku uposlenicu u njihovim kancelarijama.

Osim uposlenica i volonterki Gradske uprave Zenica, gradonačelnik Kasumović posjetio je i uposlenice Gradskog pravobranilaštva, Javne ustanove “Centar za socijalni rad Zenica”, te Zeničke razvojne Agencije “ZEDA”.

“Na ovaj način želio sam im ukazati posebnu pažnju i zahvalnost za saradnju te savjesno i odgovorno obavljanje povjerenih poslova i zadataka. Naše majke, supruge, kćerke, sestre, sve žene svakodnevno doprinose da naši životi budu bolji i ljepši, a društvo u cjelini potpunije i naprednije. Žene zaslužuju podršku i pažnju svaki dan, zbog toga smatram da svi trebamo poduzeti ono što možemo kako bi se one osjećale istinski ravnopravno, jednako i zaštićeno”, rekao je gradonačelnik Kasumović.

Ovom prilikom gradonačelnik Fuad Kasumović je svim zaposlenicama uručio ružu i prigodan poklon. Također, buketima cvijeća obradovao je i na simboličan način čestitao Međunarodni dan žena i svim direktoricama javnih ustanova i preduzeća.

Objavi oglas za posao
MOŽDA VAS ZANIMA
DRUGI UPRAVO ČITAJU