Foto/ Konvoj, Pishomodo Pop i Crvena jabuka napravili sjajnu atmosferu i druge noći Live Stage Festivala

Druge noći Live Stage Festivala Konvoj, Psihomodo Pop i Crvena jabuka napravili su sjajnu atmosferi i zabavljali publiku na Skenderiji koja je oduševljeno svaku pjesmu pjevala za izvođačima.

Podsjetimo, prve večeri festivala publiku su zabavljali Bolero, Atomsko sklonište i Bajaga i Instruktori,

Program drugog dana festivala započeo je u 20 sati, a na platou Centra Skenderija zasvirali su i Moca i Biznismeni, Crveni udar, Srkleta i COEM.

Energičnom svirkom rasplesali su nekoliko hiljada građana, ali i turista, koji su stigli na trodnevnu zabavu.

Potom su uslijedili nastupi Psihomodopopa i Konvoja, a “šlag na kraju” večeri jeste nastup Crvene Jabuke.

Prvoj večeri festivala prisustvovalo je nekoliko hiljada posjetilaca, a tome doprinosi i činjenica da je ulaz na sve koncerte besplatan.

Najavljujući festival, predsjednik Turističke zajednice Kantona Sarajevo Kenan Magoda kazao je kako će “slika koju namjeravamo poslati iz našeg grada u naredna tri dana pokazati kakvo je Sarajevo zaista”.

Hvala svima koji će u narednim festivalskim danima poslati najljepšu sliku nas i našeg Sarajeva. Ponosan sam što je Turistička zajednica KS postala brend u kreiranju dobrog sadržaja.

Live Stage Festival je najava jedne od najboljih ljetnih sezona u našem gradu, a line up samog festivala nam govori o kakvom kvalitetu se radi. Slika koju namjeravamo poslati iz našeg grada u naredna tri dana pokazat će kakvo je Sarajevo zaista“, kazao je ranije Magoda najavljujući događaj.

Treći dan festivala, večeras, je rezervisan za nastupe legendarnih Partibrejkersa, Bombaj štampe i Zone Iskljuchenja, a za dobru zabavu pobrinut će se i Posljednji let, Post Rem, Rock groznica, Samo srce i 20DD.

Ispod možete pogledati dio sinoćnje atmosfere.

sarajevskasehara.com

Objavi oglas za posao
MOŽDA VAS ZANIMA
DRUGI UPRAVO ČITAJU