FOTO/ Odigran prvi susret današnjeg programa dvadeset i osmog kola Premijer lige BiH, Krupa na svom terenu savladala ekipu Mladosti iz Doboja kod Kaknja za bijeg sa posljednje pozicije na prvenstvenoj tabeli!

Odigran je prvi susret današnjeg programa dvadeset i osmog kola Premijer lige BiH, susret između Krupe i Mladosti iz Doboja kod Kaknja.

Krupa – Mladost Doboj-Kakanj 3:0

U Krupi na Vrbasu odigran je susret dvadeset i osmog kola Premijer lige BiH, sastali su se Krupa i Mladost iz Doboja kod Kaknja.

foto/ odigran prvi susret današnjeg programa dvadeset i osmog kola premijer lige bih, krupa na svom terenu savladala ekipu mladosti iz doboja kod kaknja za bijeg sa posljednje pozicije na prvenstvenoj tabeli!

Nogometaši kluba iz Krupe na Vrbasu su bolje ušli u meč i pogotkom Dujakovića u 20. minuti i Mandića u 28. minuti poveli sa 2:0, za ujedno i ishod prvog poluvremena, a u nastavku su domaći u 81. minuti pogotkom Nikolića dosšli i do 3:0, a taj rezultat se ispostavio i kao konačan na ovom meču.

foto/ odigran prvi susret današnjeg programa dvadeset i osmog kola premijer lige bih, krupa na svom terenu savladala ekipu mladosti iz doboja kod kaknja za bijeg sa posljednje pozicije na prvenstvenoj tabeli!

Krupa je ovim trijumfom sada na jednaestoj poziciji prvenstvene tabele te je na posljednjem mjestu, shodno tome, ekipa Radnika, dok je Mladost nakon poraza ostala devetoplasirani tim prvenstva.

Izvorni članak

spot_img
MOŽDA VAS ZANIMA
DRUGI UPRAVO ČITAJU
[td_block_7 modules_on_row="" show_date="none" show_com="none" show_review="none" show_excerpt="none" show_audio="none" show_btn="none" show_cat="none" show_author="none" tdc_css="eyJwaG9uZSI6eyJtYXJnaW4tYm90dG9tIjoiNTAiLCJkaXNwbGF5IjoiIn0sInBob25lX21heF93aWR0aCI6NzY3fQ==" sort="" category_id="_related_cat" modules_gap="5" all_modules_space="15" image_floated="" video_popup="" show_vid_t="none" excl_show="none" meta_info_align="" art_btn="10px 0px 0px 0px" modules_category="image" hide_audio="yes" pag_space="15" f_title_font_size="20" f_title_font_line_height="1.2" f_title_font_weight="500" mc1_tl="12" m6f_title_font_size="eyJwaG9uZSI6IjE3IiwiYWxsIjoiMTYifQ==" m6f_title_font_line_height="eyJwaG9uZSI6IjEuMiIsImFsbCI6IjEuMiJ9" m6f_title_font_weight="eyJwaG9uZSI6IjcwMCJ9" time_ago_txt_pos="yes" time_ago_add_txt="prije" limit="6" time_ago="yes"]