13.8 C
Sarajevo
Subota, 10 prosinca, 2022

(FOTO) Svečano otvoren novi kompleks Šumarije Busovača

U Željezničkoj ulici u Busovači, u dijelu Rasadnika Busovača, proteklih sedmica završena je izgradnja i uređenje novog kompleksa Šumarije Busovača čije je svečano otvoranje bilo jučer. Investicija vrijedna oko 1 milijun KM sigurno će biti od velike koristi za Šumariju Busovača, stanovnike i općinu Busovača u cjelini.

Uz uposlenike Šumarije Busovača, upravu ŠGD/ŠPD Šume Središnje Bosne /Srednjobosanske šume d.o.o. na čelu s generalnim direktorom Vildanom Hajićem, na svečanom otvorenju su se okupili i predstavnici izvršne i zakonodavne vlasti Općine Busovača i Kantona Središnja Bosna na čelu s premijerom KSB Tahirom Lendom, ministricom financija KSB Mirjanom Plavčić, ministrom poljoprivrede, vodoprivrede i šumarstva KSB Salkanom Merdžanićem, ministrom pravosuđa i uprave KSB Zoranom Markovićem, ministrom prostornog uređenja KSB Amirom Šećibovićem, zastupnicom u Saboru KSB Suzanom Krišto i dr. S općinske razine, nazočan je bio načelnik Općine Busovača Asim Mekić i predsjedatelj OV Josip Mravak.

U nastavku svečanosti prigodnim govorom obratio se i generalni direktor Vildan Hajić koji je naglasio dosadašnje poslovne uspjehe u proteklih šest godina.

„Simbolično, kroz proteklih šest godina izgradili smo šest novih objekata šumarija, kao značajan uspjeh. Svi objekti unificirano izgledaju kao i ovaj u Busovači. Uz to, vratili smo više od 20 milijuna KM duga i investiralih novih 20 milijuna KM. Plaća u našoj firmi duplo je povećana. To je ono ukratko što smo mi uradili u proteklom periodu“, istaknuo je generalni direktor Vildan Hajić.

  U Sarajevu preminulo sedam osoba, 200 novozaraženih

Podrška Općine Busovača prilikom izgradnje novog objekta nije izostala, a o tome su nešto više rekli načelnik Općine Busovača Asim Mekić i predsjedatelj OV Busovača Josip Mravak. Slično je i sa kantonalne razine o čemu je govorio premijer KSB Tahir Lendo i resorni ministar Salkan Merdžanić.

Koliko je koristan ovaj tekst?

Prosjek ocjena / 5. Broj glasova:

Članak još nema ocjena. Neka tvoja bude prva!

Kako ovaj članak smatrate korisnim...

Pratite nas na društvenim mrežama

Žao nam je što vam se članak nije svidio. Trudimo se da budemo bolji!

Pomozite nam da unaprijedimo sadržaje!

Recite nam kako možemo poboljšati sajt?

Supported by TNT Grupacija
MOŽDA VAS ZANIMA
Supported by TNT Grupacija spot_img
DRUGI UPRAVO ČITAJU