Fotografija koja boli: ‘Pas i ja u zadnjim satima uz moju ženu’

Muškarac pod nadimkom ‘Mechaschmeck’ na Redditu već tjednima dijeli svoju osobnu tragediju. Njegova je supruga naime oboljela od raka bubrega. Iako su prve prognoze bile dobre, rak je metastazirao da bi na kraju s jednog oboljelog plućnog krila prešao i na drugo, koje je bilo zdravo. 

Njegova supruga upravo proživljava svoje posljednje sate ili dane, a ‘Mechaschmeck’ je na Redditu podijelio posljednju ili jednu od posljednjih zajedničkih fotografija, uz naslov: ‘Pas i ja u posljednjim trenucima života moje supruge.’ 

Njegova fotografija naišla je na brojne komentare i reakcije ostalih korisnika Reddita koji su mu poslali riječi utjehe i ohrabrenja. 

– Imaš veliko poštovanje od mene. zaista. Ona će uvijek biti s tobom, napisao mu je jedan korisnik. 

– Zbog ljudi poput tebe još uvijek vjerujem u ljubav. Budi ponosan na sebe. Žao mi je, stoji u jednog od brojnih odgovora. 

 ‘Mechaschmeck’ je nešto ranije objavio fotografiju iz nekih ranijih, sretnih i zdravih dana:

– Rak se proširio na donedavno zdravo plućno krilo. Ne postoji ništa što medicina više može učiniti, ali ona je već nekoliko dana spremna za odlazak. Rak je okrutna bolest koja ne poznaje granice, ali moja djevojka sad može na počinak. Nevjerojatno se borila i izborila bi se da se nisu pojavile metastaze. Sad smo u hospiciju i lijepo brinu o njoj. Borba je gotova, prenosi 24 sata. Nedostajat ćeš mi, patkice, napisao je jučer suprug oboljele žene. 

spot_img
MOŽDA VAS ZANIMA
DRUGI UPRAVO ČITAJU