FSB organizira svoj prvi pozivni eSTARS League turnir

Studentska esport natjecanja među timovima koji brane boje svojih fakulteta postaju sve popularnija u cijelom svijetu, pa tako i kod nas.

Tom trendu se priključio i Fakultet strojarstva i brodogradnje Zagreb (FSB) kroz FSB Esport Team koji od 22. do 27.04. organizira svoj prvi pozivni turnir eSTARS League na kojem će se, uz timove organizatora FSB, natjecati i timovi Fakulteta elektronike i računarstva (FER-a), Tehničkog veleučilišta u Zagrebu (TVZ-a) i RIT Croatia.

Plan organizatora je da se turnir održava jednom godišnje pa će i pobjednik turnira osvojiti prelazni pehar koji će morati ponovno braniti na natjecanju i iduće godine.

S ciljem popularizacije samog natjecanja među studentima kao i podizanja kvalitete studentskog života studenata u Zagrebu, a u želji za učešćem što većeg broja gledatelja na samom turniru, FSB je za održavanje turnira osigurao veliki amfiteatar fakulteta u kojem turnir uživo može pratiti veći broj gledatelja pritom poštujući propisane epidemiološke mjere.

Fokus organizatora je osim na samo natjecanje među timovima, usmjeren i na osiguravanje nezaboravne atmosfere uz vrhunski doživljaj za same gledatelje!

Timovi od po 5 igrača međusobno se natječu u najpopularnijim turnirskim igrama CS:GO, League of Legends dok se u igri Rocket League natječu timovi sastavljeni od po 3 igrača. Format natjecanja za CS:GO i League of Legends je BO1 u polufinalnim mečevima a BO3 u finalu, dok je za Rocket League polufinale BO3 te BO5 za finale.

Za gledatelje najinteresantniji dio turnira odvijati će se 24.04. od 12:00h do 19:00 h, kada su na rasporedu finalni mečevi. Tijekom trajanja samih borbi, gledatelji će se natjecati u navijanju za svoje timove, pogađanju pobjednika svakog od mečeva, te po završetku turnira, dobro zabaviti na velikom After party-ju na kojem će uz vrhunsku studentsku zabavu biti i dodjela nagrada pobjednicima.

S ciljem poboljšanja kvalitete studentskog života, otišlo se i korak dalje, te se u suradnji s sponzorima za svakog prijavljenog gledatelja osigurao sponzorski poklon paket dobrodošlice, kao i vrijedne nagrade koje će gledatelji biti u mogućnosti osvojiti u igrama za gledatelje tijekom samog natjecanja!

Za osvajanje sponzorskog poklon paketa dobrodošlice, potrebno je samo da gledatelji odaberu i rezerviraju svoje mjesto u dvorani na web stranici estars.fsb-esport.com! Time na samom turniru osiguravaju preuzimanje sponzorskog poklon paketa dobrodošlice!

Obzirom da je broj gledatelja i poklon paketa ograničen, rezervaciju je potrebno napraviti čim prije!

Osim bogatih poklona za gledatelje, organizatori su u suradnji sa sponzorima osigurali i ponudu studentskih poslova na koje se zainteresirani studenti mogu prijaviti i osigurati si „popravljanje“ svog mjesečnog studentskog budžeta!

geek.hr

Objavi oglas za posao
MOŽDA VAS ZANIMA
DRUGI UPRAVO ČITAJU