Gastoza uhapšen na Tajlandu zbog nedostatka novca, zadržan u pritvoru

Popularni influencer i rijaliti zvijezda Nenad Marinković, poznatiji kao Gastoz, priveden je uhapšen zbog korištenja nedozvoljenih supstanci na Tajlandu, gdje trenutno boravi već duže vrijeme.

Kako je objasnio izvor blizak ovom rijaliti učesniku, Nenada su slučajno zaustavili zbog korištenja nedozvoljenih supstanci, te je zadržan u policiji.

“Nenad je zaustavljen prilikom rutinske kontrole i utvrđeno je da je bio pod dejstvom alkohola i nedozvoljenih supstanci. Na Tajlandu je to kažnjivo zakonom i plaća se ozbiljna kazna. Međutim, on nije imao dovoljno novca, zbog čega je priveden i zadržan u stanici,” rekao je izvor za “Informer.rs”.

gastoza uhapšen na tajlandu zbog nedostatka novca, zadržan u pritvoru

Ovo nije prvi put da je Gastoz priveden zbog nedozvoljenih supstanci, a nedavno je o tome i sam govorio.

“To su gluposti. Policija me je privedila na trežnjenje, skidali su me sa granice, zbog kanabisa i slično. Jedini sam tad imao novca, i da ne bi sve spiskali, ja sam sebe prijavio.”

“Najviše koristim alkohol, obožavam marihuanu i travu. To je predivno i kada bi svi to pušili, svijet bi bio mnogo drugačiji. Ono što ja govorim, nema neku težinu,” izjavio je Gastoz, prenosi Telegraf.

Ova vijest je prvobitno objavljena na portalu Express.ba.

Izvor: ( express.ba / TNTPortal.ba )

Objavi oglas za posao
MOŽDA VAS ZANIMA
DRUGI UPRAVO ČITAJU