GIK Zenica – Obavještenje za lica vezana za svoje domove

Prema Pravilniku o upotrebi i izradi izvoda iz Centralnog biračkog spiska, podatke o licima koja su vezana za svoje domove zbog starosti, bolesti ili invalidnosti, Izbornoj komisiji dostavlja Centar za socijalni rad.

Gradska izborna komisija Zenica obavještava birače koji su zbog starosti, bolesti ili invalidnosti vezani za svoje domove (kuće, stanove), a nisu na evidenciji Centra za socijalni rad i žele glasati na Općim izborima koji će se održati 02.10.2022. godine, da se mogu prijaviti Gradskoj izbornoj komisiji Zenica koja će organizirati njihovo glasanje putem mobilnog tima.

Navedene osobe mogu se prijaviti putem telefona: 032/447-750 na način da daju svoje kontakt podatke (ime i prezime, JMBG, adresa, broj telefona) kako bi ih članovi Gradske izborne komisije Zenica mogli posjetiti radi uzimanja ličnih izjava o tome da žele glasati u svom domu. Ove osobe trebaju predočiti medicinsku dokumentaciju o bolesti ili invalidnosti.

Prijave putem navedenog telefona mogu se izvršiti svakim radnim danom od 10,00 do 15,30 sati do 01.09.2021. godine (četvrtak).

The post GIK Zenica – Obavještenje za lica vezana za svoje domove appeared first on zenicainfo.ba.

zenicainfo.ba

Objavi oglas za posao
MOŽDA VAS ZANIMA
DRUGI UPRAVO ČITAJU