Glumac preminuo u 39. godini od teške bolesti, dijagnozu skrivao sve do smrti

Najpoznatiji je bio po ulogama u Netflixovim filmovima i serijama među kojima su You’re Next, Most Beautiful Island, Long Lost i Channel Zero

Glumac Nicholas Tucci preminuo je u 39. godini nakon borbe s rakom. Vijest je na Tuccijevom profilu podijelio njegov otac Alexander, koji je tim putem i objasnio zašto je njegov sin skrivao dijagnozu.

“Nick je preminuo u četvrtak 3. marta u bolnici u Connecticutu. Izabrao je svoju bolest zadržati za sebe kako bi što duže mogao raditi na ostvarenju svojih poslovnih i umjetničkih snova. Prošle je godine uspio ići na audicije i snimanja te raditi posao koji je toliko volio”, napisao je glumčev otac.

Zahvalio je svima koji su radili s njegovim sinom, ali i onima koji su pratili njegov rad.

“Svima vam hvala što ste ga vodili, podržavali i ohrabrivali. Hvala vam što ste prepoznali njegov talent i cijenili njegov trud. Hvala vam svima koji ste mom sinu dali dar prijateljstva”, zaključio je, piše fokus.

Nicholas je glumio u pozorišnim predstavama i napisao nekoliko scenarija, ali najpoznatiji je bio po ulogama u Netflixovim filmovima i serijama među kojima su You’re Next, Most Beautiful Island, Long Lost i Channel Zero.

spot_img
MOŽDA VAS ZANIMA
DRUGI UPRAVO ČITAJU