Glumci se potukli na dodjeli nagrada: “Ubit ću te, izrezat ću te nožem”

Na dodjeli nagrada nagrada TV Choice u Londonu izbio je potpuni kaos – glumac Asan N’Jie napao je zvijezdu TV serije “Hollyoaks” Jamieja Lomasa, donosi Mirror. Inače poznat po ulozi u seriji “Emmerdale”, N’Jie mu je zaprijetio smrću, a cijeli događaj zabilježen je kamerom.

Navodno u alkoholiziranom stanju, N’Jie je urlao: “Misliš da si je*eno velik čovjek? Je*eno ću te ubiti, je*eno ću te izrezati nožem!” Potom je nasrnuo na njega i udario ga, a Jamie mu je uzvratio udarac.

Na kraju se umiješalo i osiguranje koje ih je dva puta moralo razdvajati, nakon čega je N’Jie izbačen iz hotela u kojem se održavala dodjela nagrada. Jamiejev suradnik iz serije izjavio je da je pokušao na vrijeme smiriti situaciju, no nije mu uspjelo. “Rekao sam mu da se opusti. Ovo nije takva zabava”, rekao je za Mirror.

Zbog agresivnog ponašanja i kaosa koji je prouzrokovao, N’Jie je izbačen iz “Emmerdalea”. Inače, lik kojeg je glumio nedavno je u jednoj epizodi izboden nožem, a upravo time je i on zaprijetio Jamieju.

Objavi oglas za posao
MOŽDA VAS ZANIMA
DRUGI UPRAVO ČITAJU