Glumica tražila zaštitu na sudu: Uhodi me i tvrdi da sam njegova

Sofiji Vergari odobrena je privremena zabrana prilaska koju je tražila za muškarca koji vjeruje da ima „romantičan i porodični odnos s njom i njenim sinom“, piše Yahoo News.

Zvijezda serije „Moderna porodica“ zatražila je zaštitu za sebe i svog sina Manola tvrdeći da muškarac stalno dolazi u blizinu njene kuće, uključujući incident u julu, kada je navodno pješačio kroz brda kako bi zaobišao obezbjeđenje i vikao da je ona „njegova“.

U sudskim dokumentima do kojih je došla novinska agencija PA, Vergara takođe tvrdi da joj je Gregori Aron Braun (34) u novembru poslao „uznemirujuće pismo“ u kom je naveo svoju namjeru da je uskoro pronađe i bude s njom.

-Upustio se u uhođenje i uznemiravanje usmjereno na mene, što me ozbiljno uznemiruje i nervira – rekla je Vergara u dokumentima.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

A post shared by Sofia Vergara (@sofiavergara)

-Braunovo kontinuirano, agresivno i uznemirujuće ponašanje i poruke uzrokuju mi ​​stalnu tjeskobu i emocionalni stres – dodala je.

Rečeno je da je 51-godišnjakinja u strahu za svoju ličnu sigurnost i za one oko sebe jer je navodno ponašanje postalo „izuzetno zastrašujuće“.

Dokumenti su ga opisali kao „mentalno nestabilnog“ s „dugotrajnom fiksacijom“ na Vergaru.

-On iluzorno vjeruje da je lično poznaje i da ima romantičan i porodični odnos s njom i njenim sinom, što nema – stoji u dokumentima.

-Braun kompulsivno uhodi Vergaru i predstavlja prijetnju nasiljem i opasnost za nju.

U dokumentima se navodi da Vergara ne poznaje Brauna i navodi da je on „fiksiran i opsjednut“ njom.

The post Glumica tražila zaštitu na sudu: Uhodi me i tvrdi da sam njegova appeared first on Express.

Objavi oglas za posao
MOŽDA VAS ZANIMA
DRUGI UPRAVO ČITAJU