Goca Tržan tužila kolegicu: Niko ne može drvlje i kamenje na mene

Maja Nikolić i Goca Tržan već duže vrijeme vode medijski rat, a on će sada epilog dobiti na sudu. Naime, kako je Goca otkrila, riješila je da podnese tužbu protiv Maje zbog uvreda koja joj je upućivala.

Kako je Goca objasnila, nju je advokat savjetovao nekoliko puta da podnese tužbu, ali ona do sada nije htjela.

-Ne znam, iskreno da ti kažem. Mislim da ovaj medijski prostor sa ljudima sa kojima sjedim je ekstremno skup i nemam namjeru da trošim na druge. Zahvaljujem se na načinu na koji priča o meni, jer to govori o njoj, ne o meni. Ne razumijem čemu taj način. Ako imaš problem sa mnom, a ne pozoveš me da ga riješiš, onda nemaš problem sa mnom. Advokat me je 100 puta do sada zvao i rekao da je tužim, ja kažem majka je, to je Maja, e sad je stvarno dosta. I ja sam majka jedne djevojčice i hoću da joj pokažem da niko ne može drvlje i kamenje na tebe, tako da je tužba podnijeta. Ja tužim nju – rekla je Goca u “Amidži šou”, pa dodala:

goca tržan tužila kolegicu: niko ne može drvlje i kamenje na mene

-Sve je prelilo čašu, pretjerala je sa rječnikom, sa svime. Ona je mene optužila za nešto što sam navodno uradila prije sedam godina, što nije tačno. Ja nisam izgovorila ništa ni za nju ni za njenu muziku. Ta pjesma o kojoj ona priča, ja i dalje mislim da je lijepa i to je to.

Podsjetimo, Maja je nerijetko prozivala Gocu, a sve je počelo zbog toga što je, kako je Nikolićeva ispričala, njena kolegica, dok je bila u žiriju “Pinkovih zvezdica”, rekla jednoj djevojčici da ne pjeva Majinu pjesmu jer je “glupa.

The post Goca Tržan tužila kolegicu: Niko ne može drvlje i kamenje na mene appeared first on Express.

Objavi oglas za posao
MOŽDA VAS ZANIMA
DRUGI UPRAVO ČITAJU