Godina je prošla otkako nas je napustio mladi Gabriel Gučanin iz Nove Bile

godina je prošla otkako nas je napustio mladi gabriel gučanin iz nove bile

Danas 06.11.2023.godine navršava se točno godinu dana od smrti Gabriela Gučanina iz Nove Bile.

Gučanin je preminuo u prometno nesreći koja se dogodila u mjestu Nević polje kod Novog Travnika, a zajedno sa Gabrielom u automobilu je bila i sestra Gabriela, koja je na žalost izgubila bebu. 

Gabrijel nazvao sestru da dođe po njega u grad

Sestra Gabriela Badrov (28) 6.11.2022. otišla je po svog brata Gabriela Gučanin (18) u grad Novi Travnik nadajući se da će ga kući dovesti sigurno. Samo par minuta prije kuće Sifet Čakić iz Opare u mjestu Nević Polje gdje je područje zabrane preticanja, ograničenje 60 km/h, te puna linija se prema neslužbenim informacijama “utrkivao” sa svojim prijateljima koji su bili u druga dva auta.

Tijekom preticanja, velikom brzinom, direktno i bez tragova kočenja je udario u auto u kojem su se nalazili Gabriel Gučanin i  Gabriela Badrov koja je bila 5 mjeseci trudna.

Pri direktnom udaru Gabriel je na mjestu nesreće smrtno stradao, dok je Gabriela zadobila teške tjelesne ozlijede i izgubila dijete.

Prošlo je 12 mjeseci od nesreće, a Sifet je tek nedavno na sudu izrazio žaljenje i izjavio sućut stradaloj obitelji.

– Podsjećamo da oni koji su uzrokovali nesreću su otišli prije dolaska policije s mjesta nesreće, ne pružajući pomoć bratu i sestri. Pomoć su im pružili ljudi u autima koji su bili iza njih.

Treba li za ovakve i slične slučaje oduzimati vozačku dozvolu za uvijek, jer očigledno da novčane kazne nisu dovoljna kazna! Uskoro se očekuje izricanje presude na Županijskom sudu u N.Travniku.

Dragi Gabi, počivaj u miru.

Reklama

godina je prošla otkako nas je napustio mladi gabriel gučanin iz nove bile

www.vitez.info

Objavi oglas za posao
MOŽDA VAS ZANIMA
DRUGI UPRAVO ČITAJU