“Grabari” nemaju dilemu: On je najbolji na svijetu i trebao bi biti trener Partizana

KK Partizan u svojim redovima ima najboljeg europskog košarkaškog trenera Željka Obradovića.

Nakon poraza od Crvene zvezde u finalu Kupa i konferencije za novinare na kojoj je rekao da je “došao do svojih granica i da više ne može utjecati na igrače”, postavilo se pitanje hoće li trofejni trener ostati među crno-bijelima, s kojim ima ugovor do kraja sezone. Jučer se na portalima pojavila informacija da je Željko poručio navijačima u Čačku da ostaje u Partizanu, a potom se pojavila priča da trofejni trener nije dobio prijedlog za novi ugovor od Partizana.

Tada je odmah uslijedila reakcija navijača, pa je na stranici peticije.online pokrenuta peticija da Željko Obradović dobije 10-godišnji ugovor u KK Partizan! Kaže:

– Nakon posljednjih događaja u Nišu, želja mi je da na ovaj način podržim Željka Obradovića, čovjeka koji nam je donio najvažniji trofej u povijesti kluba, čovjeka koji nas je vratio u Euroligu, čovjeka koji napušta svoju dušom i tijelom za Partizan! On je najbolji trener na svijetu i trebao bi biti trener našeg Partizana sljedećih 10 godina! Potpišite i vi peticiju! Ne damo Željka!stoji u najavi.

www.sportskacentrala.com

Objavi oglas za posao
MOŽDA VAS ZANIMA
DRUGI UPRAVO ČITAJU