HALIDOVA SNAHA RUŠI PREDRASUDE: Ne želim da mi se vrata otvaraju samo zbog prezimena

Mlada manekenka Maja Muslimović, i snaha estradnog para Halida Muslimovića i Adelise Hodžić, dokazala je da može uspješno graditi karijeru modela i biti porodična žena, majka i supruga.

Iako mnogi misle da joj se vrata u modnom svijetu otvaraju zbog prezimena, ona dokazuje da ljudi gotovo uvijek stvaraju pogrešnu sliku, te imaju predrasudu. Iza sebe ima bogato iskustvo na modnoj pisti, te smo često njeno lijepo lice mogli vidjeti u spotovima i reklamama. Maja je isticala da manekenstvo i moda nisu hobi, nego ljubav što je nedavno svojim djelima još jednom potvrdila. Naime, Maja se upustila u profesionalniji rad sa modom i počela da stilizuje mnoge žene.

halidova snaha ruši predrasude: ne želim da mi se vrata otvaraju samo zbog prezimena

Dodaje da joj se mnogo djevojaka počelo javljati putem društvenih mreža s raznim pitanjima o odjeći, pa se rodila ideja da svoju ljubav prema modi prenese i na druge. I čini se postaje veoma uspješna u tome.

Na pitanje ko je, po njoj, najbolje stiliziran s javne scene kaže:

-To je pjevačica Džejla Ramović koja pored izuzetnih vokalnih sposobnsoti, djeluje kao kompletna ličnost, kako modno tako i kao osoba. Voljela bih da više djevojaka bude poput nje. A što se tiče muškaraca izdvojila bih popularnog glumca Milana Marića koji je od nedavno i sam uplovio u svijet mode. On ima tu harizmu i sve što obuče na njemu izgleda baš po ukusu svake žene – govori Maja.

halidova snaha ruši predrasude: ne želim da mi se vrata otvaraju samo zbog prezimena
halidova snaha ruši predrasude: ne želim da mi se vrata otvaraju samo zbog prezimena

Maja Muslimović još jednom je srušila predrasude i tabue jer uspjeh dolazi samo zahvaljujući sopstvenom trudu i radu, a ne zbog prezimena koji nosi.

A da će mnoge javne ličnosti “pokucati” Maji na vrata, gotovo smo sigurni.

The post HALIDOVA SNAHA RUŠI PREDRASUDE: Ne želim da mi se vrata otvaraju samo zbog prezimena appeared first on Express.

spot_img
MOŽDA VAS ZANIMA
DRUGI UPRAVO ČITAJU