Hari Mata Hari o ljubavnom životu: Sa suprugom sam ostao u kompromisnom braku

Hajrudin Varešanović, poznatiji kao Hari Mata Hari, govorio je o svom burnom ljubavnom životu, ali i razlogu što je s prvom suprugom ostao u kompromsinom braku.

Hari se oženio svojom izabranicom Aidom kada je imao 19 godina, a dvije godine kasnije dobili su kćerku Nađu. Međutim, tek kasnije se otkrilo da je pjevač dvije godine ranije dobio i vanbračnog sina Maka. Također, tokom braka s Aidom dobio je i sina Damira.

Varešanović je i ranije otvoreno govorio o tome da je svoju drugu suprugu Jasminku upoznao još 1994. godine te da je tek tada shvatio šta je to prava ljubav.

“Nikada nisam imao problema s drogom, alkoholom i kockom. Jedino se nisam spasio žena, a to je jedan od nusprodukata koji ide uz muziku i to mi je najdraži porok. Sa suprugom sam imao malih trzavica, ali rijetko. Uvijek joj kažem: ‘Ko ti je kriv. Sama si birala. Ti si izabrala mene, a ne ja tebe’. Ja sam već sa 20 godina bio definisan kao muzičar i moj životni put se znao. Mada, sve se u životu može prebroditi i prevazići. Sa suprugom sam ostao u braku, kompromisnom braku. Zbog djece”, rekao je tada Hari, priznajući da već deceniju unazad živi na relaciji Sarajevo-Minhen zbog Jasminke sa kojom je 2010. stupio u brak nakon što se razveo od Aide.

The post Hari Mata Hari o ljubavnom životu: Sa suprugom sam ostao u kompromisnom braku appeared first on Express.

Objavi oglas za posao
MOŽDA VAS ZANIMA
DRUGI UPRAVO ČITAJU