HARIS DŽINOVIĆ O KĆERKINOM EKSPONIRANJU: Rekao sam joj da se ponaša pristojno

Đina Džinović posljednjih godina stekla je veliku popularnost na društvenim mrežama, a sada je Haris Džinović otkrio šta zaista misli o kćerkinom eksponiranju.

Kako se Đina vrlo često nalazi u žiži javnosti, što zbog svog izgleda, što zbog posla kojim se bavi, nijedna njena objava ne prolazi nezapaženo.

– Ne miješam se u njen posao i njen odabir. Ja jesam upoznat u to, ali ona bi mogla da vam da neke eksplicitne odgovore i ono što tačno tražite – kratko je prokomentirao Džinović, a potom otkrio da li je nasljednici udijelio neki savjet kada je u pitanju posao:

– Savjete joj nisam davao, jer nemam iskustva u tom poslu, ali sam joj rekao da se ponaša onako kako treba, normalno i pristojno – istakao je pjevač.

Podsjetimo, kćerka pjevača Harisa Džinovića i modne kreatorke Meline Džinović priznala je svojim fanovima da obrađuje svoje fotografije u fotošopu, te da zbog toga izgleda „savršeno“.

– Nisam ja „mršava“ samo baš dobro fotošopiram, ali nisam ni debela iskreno. Šalim se top sam, ali ne šalim se mnogo se fotošopiram. Nemam pojma ja kad hoću da smršam uzmem one ishrane što ti dostave za taj dan šta jedeš – odgovorila je ona na pitanje koje joj je postavila djevojka na Instagramu.

The post HARIS DŽINOVIĆ O KĆERKINOM EKSPONIRANJU: Rekao sam joj da se ponaša pristojno appeared first on Express.

Objavi oglas za posao
MOŽDA VAS ZANIMA
DRUGI UPRAVO ČITAJU