HARIS NE MOŽE DA PREBOLI BIVŠU: Prevareni muž sve posljednji sazna

Poslije 22 godine, brak Harisa i Meline Džinović doživio je krah. Iako se modna kreatorka do sada nije oglašavala, pjevač Haris Džinović često gostuje u emisijama u kojima otvoreno priča o razvodu. Komentari Harisa Džinovića o razvodu često umiju da zapanje.

Haris je sada otvorio dušu i javno govorio o razvodu od svoje sada već bivše supruge Meline sa kojom ima dvoje djece, ćerku Đinu i sina Kana.

Pjevač je na pitanje da li mu biša supruga nedostaje, bio izričit:

“Taman posla. Da mi nedostaje bila bi tu”, dodao je.

haris ne može da preboli bivšu: prevareni muž sve posljednji sazna

Džinović se osvrnuo i na navode da ga je bivša supruga varala. Kako ističe, za njena nevjerstva, prvo su saznala djeca.

“Ja sam jedini frajer na ovoj planeti koji je dozvoljavao sve bez granica. Djeca su informisana daleko prije mene. Ono što sam sve kasnije saznao. Prevareni muž sve posljednji sazna. Djeca znaju sve, u gradu su. Ja nisam, ja sam na teniskom terenu i vratim se kući i ništa drugo”, priznao je on, a na pitanje kako nije uvidio šta se dešava u životu njegove supruge poručio je:

“Nisam primijetio. Ja sam se oslanjao na savjest partnera”, zaključio je Haris Džinović u emisiji “In3gantno” na televiziji K1.

Komentari Harisa Džinovića o razvodu još uvijek ne jenjavaju ali i kako bi kada je u ovom slučaju on povrijeđena strana. Melina se nije oglašavala a da li će, pitanje je samo vremena.

(Express / CDM)

The post HARIS NE MOŽE DA PREBOLI BIVŠU: Prevareni muž sve posljednji sazna appeared first on Express.

Objavi oglas za posao
MOŽDA VAS ZANIMA
DRUGI UPRAVO ČITAJU