HIFA OIL širi maloprodajnu mrežu u Crnoj Gori

Grupacija HIFA OIL, najznačajniji privatni distributer nafte i naftnih derivata u Bosni i Hercegovini gradi treću benzinsku pumpu u Crnoj Gori, čije je otvaranje planirano za januar naredne godine te planira dodatno širenje poslovanja u toj zemlji.

-HIFA OIL u maju 2017. godine otvorila je sestrinsku kompaniju HIFA OIL Crna Gora. Pored veleprodaje nafte i naftnih derivate, HIFA OIL CG posjeduje 2 benzinske pumpe sa lokacijama u Tološima i Zeti (Podgorica) – kaže direktorica marketinga HIFA OIL grupacije Sumeja Ahmetlić

Kada je u pitanju investicijski plan za narednu godinu, pored još jedne benzinske pumpe koja će biti locirana u Podgorici, na crnogorsko tržište je planiran ulazak EUROMETALA i EUROROALA u segmentu veleprodaje i maloprodaje. EUROMETALI doo i EUROROAL doo su lideri u svojoj branši a po prihodu.

U proteklih 18 godina, HIFA OIL se razvila u  brzorastuću respektabilnu kompaniju koja posluje i razvija se  u različitim poslovnim oblastima, kao što su distribucija nafte, naftnih derivata i energenata, distribucija metalskih proizvoda kao i proizvodnja pvc proizvoda. 

HIFA OIL sa svojih 17 maloprodajnih objektima prisutna u Sarajevu, Gračanici, Gradačcu, Maglaju, Doboju, Tesliću, Busovači, Banovićima, Rudom, Živinicama, Brčkom, Bijeljini i Podgorici. U narednoj godini je u planu je širenje maloprodajne mreže sa savremeno opremljenim marketima, Tahas kafeima, autopraonama i svom ostalom popratnim uslugom.

– HIFA OIL Grupacija zapošljava ukupno 700 uposlenika. Sve njene kćerke kompanije HIFA OIL, HIFA OIL CG, EURO ROAL, Euro roal Hrvatska, EURO METALI, EURO STIL, PETROBIT, BITROL Slovenija, Akulux, Eurofly, te njemačka kompanija LB.Profile GmbH posluju izuzetno uspješno i zauzimaju visoke ili liderske pozicije u branšama. Kao lideri u prometu nafte i naftnih derivata u BiH, Grupacija HIFA OIL obuhvata 20% udjela na domaćem tržištu bijelih naftnih derivata i prva je u distribuciji crnih derivata na domaćem i tržištima regije. Kompanija različitim gorivima snabdijeva oko 200 partnera u BiH. Već duži niz godina HIFA OIL snabdijeva i NATO snage i Sarajevski Aerodrom naftom i avio gorivom u BiH – ističe Ahmetlić.

spot_img
MOŽDA VAS ZANIMA
DRUGI UPRAVO ČITAJU