Hifa Petrol nagrađuje svoje potrošače

Najuspješnija bh. naftna kompanija Hifa Petrol i ove godine organizuje nagradnu anketu za svoje kupce pod nazivom „ Vaše mišljenje nam je važno, zato Vas nagrađujemo“

Cijeneći mišljenje kupaca, a sve u cilju unaprijeđenja svojih usluga i što kvalitetnije ponude,  Hifa Petrol organizovala je ovu nagradnu anketu putem koje će nagraditi 20 kupaca sa po mjesec dana besplatnog HPLUS Euro 6 premium goriva.

Učešće u anketi mogu ostvariti svi kupci koji posjeduju Premium Card karticu ili aplikaciju programa lojalnosti kompanije Hifa Petrol i koji obave kupovinu bilo kojeg proizvoda na nekoj od 45 lokacija u toku trajanja nagradne ankete. Oni koji još uvijek ne posjeduju Premium Card, mogu se registrovati i potpuno besplatno preuzeti svoju karticu na svim Hifa Petrol prodajnim mjestima ili download-ovati aplikaciju za Android i IOS.

Po izboru stručnog žirija, najboljih 20 prijedloga će biti nagrađeni.

Period trajanja nagradne ankete je od 1.1. do 28.2.2021. godine, a sretni dobitnici će biti objavljeni 6.3.2021. na web stranici kompanije, kao i zvaničnoj Hifa Petrol Facebook stranici.

Premium Card program loyalnosti postoji nešto više od godinu dana i broji preko 120.000 zadovoljnih korisnika.

Više o loyalty programu Premium Card i pogodnostima koje pruža možete pronaći na: https://www.hifapetrol.ba/bs/article/173/premium-card

Objavi oglas za posao
MOŽDA VAS ZANIMA
DRUGI UPRAVO ČITAJU