Hifa Petrol otvorila 46. benzinsku pumpu u Bihaću

Najbrže rastuća naftna kompanija u BiH, Hifa Petrol danas je otvorila svoju 46. benzinsku pumpu u Bihaću

Uprkos pandemiji, kompanija nastavlja sa širenjem svoje maloprodajne mreže. Iako je i u 2020. godini otvorila 5 novih benzinskih pumpi, za Hifa Petrol nema predaha – realizacija zacrtanih ciljeva neometano teče. Tako se pored dvije, već postojeće benzinske pumpe koje uspješno posluju u Bihaću,Hifa Petrol odlučila za otvaranje još jednog objekta na atraktivnoj lokaciji u ulici Plješevička 57, a sve u cilju pružanja što kvalitetnije usluge i zadovoljenja potreba svojih kupaca.

hifa petrol otvorila 46. benzinsku pumpu u bihaću
hifa petrol otvorila 46. benzinsku pumpu u bihaću

Otvorenjem ovog objekta obezbijeđeno je 7 novih radnih mjesta. Hifa Petrol već šest godina zaredom nosi titulu Najpoželjniji poslodavac u oblasti nafe i plina, te širenjem svoje maloprodajne mreže utječe na stvaranje novih radnih mjesta. Trenutno, kompanija broji preko 400 uposlenih.

U sastavu modernog maloprodajnog objekta Hifa Petrola, nalazi se brendirana trgovina “HP SHOP” u kojoj nude širok asortiman robe,  kafić “HP CAFE”, kao i vlastita linija motornih ulja HG Line i mirisa HP Fresh.

hifa petrol otvorila 46. benzinsku pumpu u bihaću
hifa petrol otvorila 46. benzinsku pumpu u bihaću

U svojoj ponudi Hifa Petrol korisnicima nudi visokokvalitetna HPLUS EURO 6 premium goriva obogaćena aditivima najnovije generacije koja svakom vozilu donose vrhunske performanse,  smanjenu potrošnju do 4%, veću snagu te smanjenu emisiju štetnih gasova. Također,u ponudi je i HPLUS BMB 100 Racing gorivo, visokooktansko gorivo maksimalnih performansi i snage.

Kompanija Hifa Petrol kontinuirano nudi usluge visokog kvaliteta i pruža najbolje pogodnosti svojim vjernim kupcima. Pokrenuli su i program lojalnosti u kome svi vlasnici Premium Card kartice svakog dana ostvaruju 3% povrata na proizvode iz HP shopa, a na proizvode iz akcijskog kataloga i više, te brojne posebne pogodnosti koje je samo za njih Hifa Petrol pripremila u saradnji sa svojim partnerima. Danima vikenda kupovinom HPLUS EURO 6  premium goriva kupci ostvaruju povrat novca po utvrđenoj skali i do 0,09 KM/L. Premium Card već broji  preko 120.000 zadovoljnih korisnika i sa razlogom nosi slogan Vraća novac i osmijeh na lice, a to potvrđuje i broj zadovoljnih korisnika koji je svakim danom sve veći.

hifa petrol otvorila 46. benzinsku pumpu u bihaću
hifa petrol otvorila 46. benzinsku pumpu u bihaću

„ Izuzetno smo zadovoljni razvojem naše maloprodajne mreže i činjenicom da jačamo zajednicu i stvaramo nova radna mjesta. Ovo je naša 46. benzinska pumpa, a treća u gradu Bihaću. Ova godina će kao i prošla, biti godina velikih izazova, ali mi nastavljamo sa planiranim investicijama i ostajemo dosljedni obećanju nastavka razvoja i ulaganja u nove projekte.  Ovim najavljujem i skoro otvaranje još jedne benzinske pumpe za koju su radovi u završnoj fazi “,  istakao je u svom obraćanju Muhamed Vrabac, direktor kompanije.

 Osim goriva premium kvalitete, prijatnog ambijenta i bogatog asortimana proizvoda, kupci mogu uživati i u vrhunskoj kafi za ponijeti, dostupnoj na svim Hifa Petrol benzinskim pumpama. Uskoro će kupcima na ovoj benzinskoj pumpi biti na usluzi biti i HP Exchange, mjenjačnica za brzu i jednostavnu zamjenu novca.

Uzimajući u obzir kvalitet proizvoda i usluga, te stalnu brigu o kupcima, ugodnost kupovine, nagradne igre sa izuzetno visokim nagradnim fondom, Hifa Petrol sasvim opravdava svoj slogan Najbolji prijatelj na putu. Trenutno, na svim Hifa Petrol benzinskim pumpama u toku je aktivacija Skini aplikaciju, osvoji poklon u kojoj sve vlasnike Premium Card koji preuzmu aplikaciju očekuje poklon iznenađenja. Aktivacija traje do 15.6.2021. godine.

hifa petrol otvorila 46. benzinsku pumpu u bihaću
hifa petrol otvorila 46. benzinsku pumpu u bihaću

Hifa Petrol kao društveno odgovorna i uzorna kompanija različitim aktivnostima daje doprinos lokalnoj zajednici, te je ovaj put povodom otvorenja novog objekta uručila donaciju osnovnoj školi „ Kamenica“ iz Bihaća, a donirana je tehnička oprema neophodna za kvalitetno održavanje nastave.

Po dugogodišnjoj tradiciji Hifa Petrola, povodom otvaranja benzinske pumpe prvih 250 kupaca nagrađeno je gratis HPLUS EURO 6 premium gorivom u vrijednosti od 20 KM, a ostali prigodnim poklonima. Radno vrijeme novootvorene benzinske pumpe je 00-24h.

Objavi oglas za posao
MOŽDA VAS ZANIMA
DRUGI UPRAVO ČITAJU