HILJADE CRVENIH RUŽA ZA NADICU ADEMOV! Pjevačica predstavila novi album

Deset godina karijere i skoro tri godina rada na pjesmama Nadice Ademov kulminirali su spektakularnom promocijom na kojoj je predstavila album “Šapat vetrova”.
U klubu “Topčiderac” mlada zvijezda okupila je kolege, saradnike, porodicu i prijatelje i premijerno su mogli da čuju 12 novih pjesama. Da nije žalila novac kada je posao u pitanju Nadica je pokazala i tako što je za svaku snimila visokobudžetni spot.

hiljade crvenih ruža za nadicu ademov! pjevačica predstavila novi album
  • Izuzetno sam uzbuđena i sretna što je ovaj projekat u koji smo uložili mnogo ljubavi, vremena i kreativnosti konačno ugledao svijetlost dana. Hvala svima koji su mi tokom ovih deset godina pomogli da stignem ovdje, a najviše hvala publici, ovo je moj način da im se odužim za podršku. Sve pjesme mogu se čuti na mom zvaničnom jutjub kanalu i presretna sam zbog prvih reakcija koje sam dobila- rekla je vidno uzbuđena Nadica koja je blistala u raskošnoj srebrnoj haljini, a njeno obraćanje pozdravili su gromoglasnim aplauzom i mnogi drugi koji su došli da joj pruže podršku.
    Po završetku zvaničnog dijela, Nadica se družila sa gostima i brojnim predstavnicima medija, koji su uživali u piću u restoranu “Topčiderac” koji ja specijalno zbog nje bio dekorisan cvijećem i svećama a najupečatljiviji element bila su dva velika slova sa njenim inicijalima, ukrašena hiljadama crvenih ruža.

The post HILJADE CRVENIH RUŽA ZA NADICU ADEMOV! Pjevačica predstavila novi album appeared first on Express.

Objavi oglas za posao
MOŽDA VAS ZANIMA
DRUGI UPRAVO ČITAJU