Hrvatska pjevačica objavila dramatičan snimak: Nisam osjećala noge i nisam vidjela na lijevo oko

Nika Antolos, hrvatska pjevačica i članica ženske grupe Feminnem, podsjetila je sve pratioce na Instagramu da je svojevremeno prošla kroz veoma teško životno razdoblje.

Nika je objavila dramatičan snimak, nastao prije četiri godine, nakon što joj je dijagnostikovana multipla skleroza.

-Aleluja! Prije četiri godine… Od tada ni traga MS-u… Iz bolesti On me izbavi! Oprostite na neuglednom izdanju, ali vjerujte mi od tada o izgledu ne razmišljam previše… Ovdje bila sam slomljena. Svježe dijagnoze, nisam osjećala noge ni vidjela na lijevo oko, vrtjelo mi se, smršala previše u premalo dana, ali znala sam da On ima veći plan… Svaka patnja ima smisao, ne odmah, ne odmah, ali u jednom ga uvidiš… Znala sam da ću ozdraviti, samo nisam znala kako… – napisala je Nika ispod snimka.

Pjevačica je pojasnila da joj je vjera pomogla u nevolji.

Bog joj je, kako piše, poslao i knjigu magistarke prirodne medicine.

-Da kroz tu moju sestru zdravlje mi vrati na slavu Svoju. Razumijem da neki ne razumiju, to se doživjeti mora… Ne ide ‘ovako‘… Neki se moraju skvasiti da ti povjeruju kad kažeš da će kiša, drugi ponesu kišobran… To nije na nama…”, između ostalog – napisala je Nika.

Podršku su joj pružile u vidu komentara kolegice Nina Badrić, Pamela Ramljak, Žanamari…

The post Hrvatska pjevačica objavila dramatičan snimak: Nisam osjećala noge i nisam vidjela na lijevo oko appeared first on Express.

Objavi oglas za posao
MOŽDA VAS ZANIMA
DRUGI UPRAVO ČITAJU