„Htio sam da promijenim ime zbog pokojne majke“ Životna priča takmičara rasplakala milione

Tilen Lotrić i Enis Todić odmjerili su snage u sinoćnjem duelu u novogodišnoj emisiji „Zvezde Granda“, a nakon nastupa nastao je opšti haos u žiriju.

Iako su dali svoj maksimum žiri je iznio zamjerke na račun oba nastupa, dok je pravu zbrku izazvalo ime takmičara koji je nastupao na prvoj poziciji.

Foto: Printscreen

Enis je odnio pobjedu u ovom duelu, dok je Tilen ponovo nastupao u baražu.

Violeta je prva dobila riječ, pa je željela da sazna kako je Tilen dobio ime, a ova njena znatiželja iznervirala je čak i njenu kumu Cecu.

– Enis je večeras bio bolji, sve mi se to dopalo imao si i emociju i dobru energiju. Broj jedan, ti se zoveš Tilen? Vrlo čudno i neobično ime, prvi put čujem za to ime – rekla je Viki dok je takmičar rekao da je htio da promijeni ime u Anđelo.

Saša je dodao da je ovo ime odlično i da ne treba da ga mijenja, dok je Viki nastavila da insistira na odgovoru, što je Cecu izbacilo iz takta.

– Šta te briga kako se zove, kum mu je dao takvo ime i kraj – rekla je Ceca ljutito.

Kada su se strasti malo smirile, Tilen je objasnio da je želio da promijeni ime zbog majke koja je preminula prije nekoliko mjeseci.

– Htio sam da promijenim ime zbog majke koja je preminula prije nekoliko mjeseci. Ona me je zvala Anđelo, pa sam zbog toga htio – rekao je Tilen i pričom rastužio sve.

Marija je zatim priznala da je ipak Enis bio bolji večeras, ali je izrazila strah da on već dugo stagnira, dok je Saša Popović dodao da Enis mora nešto da promijeni u svom nastupu.

Na kraju su mentori dali svoje završne riječi, a Ceca i Đorđe su pružili maksimalnu podršku svojim takmičarima za nastavak.

– Mislim da si dobio malo glasova, mislim da si poseban i drugačiji. Tvoje pjevanje nije bilo tragično, osim prve pjesme koja je bila malo kritična u baražu – rekao je Đorđe.

– Što se mog kanidata tiče, ja sam prezadovoljna, sve što sam tražila od tebe, ti si uradio večeras. Mi ćemo se igrati sa repertoarom, neka nas oni kritikuju, ali dobijamo šest glasova, nemam ništa protiv – zaključila je Ceca.

(express/grand)

The post „Htio sam da promijenim ime zbog pokojne majke“ Životna priča takmičara rasplakala milione appeared first on Express.

Objavi oglas za posao
MOŽDA VAS ZANIMA
DRUGI UPRAVO ČITAJU