Humanitarni karavan kompanije Mozzart posjetio Sanski Most

„Drago nam je da ova kompanija nije zaboravila na nas, medicinske radnike, i da smo dio ove lijepe akcije“, rekao je prilikom donacije vitaminskih paketa direktor Opće bolnice dr. Mustafa Avdagić

Regionalni lider u oblasti igara na sreću, kompanija Mozzart, nastavila je svoju društveno-odgovornu misiju u Sanskom Mostu podijelivši ljekarima i medicinskim tehničarima iz ovog grada zdrave obroke za trenutke predaha. Konvoj prepun vitaminskih paketa stigao je do Opće bolnice u Sanskom Mostu.

Direktor ove ustanove dr Mustafa Avdagić zahvalio se na donaciji voća i sokova zaposlenim Opće bolnice.

  • Drago nam je da Mozzart nije zaboravio na nas, medicinske radnike, i da smo dio ove lijepe akcije. Znam da se ova kompanija potrudila da obiđe što više zdravstvenih institucija u našoj zemlji u ovom teškom periodu – kazao je dr Avdagić.

Od samog početka pandemije, kompanija Mozzart daje podršku zdravstvenim radnicima širom zemlje kroz različite donacije.

humanitarni karavan kompanije mozzart posjetio sanski most
humanitarni karavan kompanije mozzart posjetio sanski most
  • Želimo da ljekarima koji su na prvoj liniji fronta u borbi protiv korona virusa damo podršku i pokažemo koliko cijenimo njihovo zalaganje u ovim teškim trenutcima. Nastavićemo i dalje sa svojim humanitarnim aktivnostima i potrudićemo se da pomoć stigne gdje god da je potrebna – poručili su iz kompanije Mozzart.
spot_img
MOŽDA VAS ZANIMA
DRUGI UPRAVO ČITAJU