Huso Alijević o ulozi Džeja: “Drago mi je što sam upravo ja ta osoba koja može nabliže da ga dočara i donese”

Premijera filma ”Nedelja” o životu i vrtoglavom uspjehu Džeja Ramadanovskog biće održana uskoro širom regiona, a o ovom film se već mjesecima govori sa nestrpljenjem.

Od kako je objavljeno da će ulogu poznatog pjevača koji je preminuo prije tri godine, igrati Husein Alijević, poznatiji kao Huso Beat Street, svi se slažu da bolji izbog glavnog glumca, producenti nisi mogli da naprave!

Popularni Huso je upravo za emisiju ”Premijera Vikend specijal” progovorio o svemu onome što zanima široke narodne mase… radu na filmu, očekvanjima i svemu onome što zanima široke narodne mase.

Kada mi je zazvonio telefon i kad mi se predstavio filmski menadžer odmah sam mu rekao ”Znam zašto me zoveš”! Bukavalno sam znao da želi da mi pomnudi ulogu Džeja! Uvijek su nas zbog genetske sličnosti, igračkog umjeća poistovjećivali. Što se tiče glumačkog zadatka, imao sma veliku podršku porodice i svih drugih… Radio sam konkretno sa Ivanom Jeftićem koji je bio zadužen da me oblikuje i da mi pokaže sve glumačne cake. Prošao sam te glumačke časove i sve druge projekte na kojima sam radio sam stavio po strani, posvetio sam se samo tome. Dobio sam podršku i od velikih glumačkih imena i ljudi koji su uključeni u projekat, rekao je Huso i dodao:

Ja nisam mogao da ostanem imun na taj poziv… Džej je svojom harizmom, enegijom, muzikom sve nas veoma zadužio. Drago mi je što sam upravo ja ta osoba koja može nabliže da ga dočara i donese. Od kakao je pušten taj najavni trejer imamo baš pozitivan feedback, ne samo u našoj zemlji već i u regionu, rekao je on pa se osvrnuo i na očekivanja:
Vjerujem da ćemo izazvati puno radosti među ljudima, puno emocija, ali biće i suza u to sam siguran. To ste mogli da naslutite i iz samog najavnog trejlera. Sama spoznaja da se na ovaj način vraćam u devedesete, u period kada sam ja kao umjetnik počinjao, jako me raduje… Sada ću podnijeti ovu cijenu slave koju možda nisam dobro podnio tada u to vrijeme jer sam bio jako mlad, zaključio je Huso.

Ovog pjevača i kompozitora svi pamte iz popularne grupe devedesetih Beat Streeat! Huso je sa prijateljem Ljubom osnovao grupu Beat street kojoj je vatreno krštenje i stupanje na estradu bilo upravo uz Džeja. Marina i Futa su ih spojili sa njim, pa su oni tada nastupila davne 1992. godine na njegovom koncertu na Sajmu!
Nakon toga, Beat Street snima poznati album, a pjesma sa tog albuma ”opsesija” i dana danas je veliki hit. Grupa se raspada 1999.godine kada se Huso i djelimično povlači sa scene! Od tada se više bavio autorskim radom i komponovanjem!
(express/pink)

The post Huso Alijević o ulozi Džeja: “Drago mi je što sam upravo ja ta osoba koja može nabliže da ga dočara i donese” appeared first on Express.

Objavi oglas za posao
MOŽDA VAS ZANIMA
DRUGI UPRAVO ČITAJU