IAKO SU U MINHENU ZAMETENI PUTEVI: Uprkos nevremenu Halid i Bebek će održati koncert

Halid Bešlić i Željko Bebek večeras će, kao što je i najavljeno, zapjevati u Minhenu. No, nakon što je ovaj njemački grad zahvatilo veliko nevrijeme, snijeg, oluje… gdje su zameteni i putevi, pojavila se informacija da je koncert otkazan. No, danas su se oglasili iz organizacije “Instage” kazavši kako koncert nije otkazan.

-Dragi prijatelji, dragi gosti,

dobijamo mnoštvo poziva u kojima nas pitate da li je koncert otkazan zbog velikog snijega i lošeg stanja na putevima.

Koncert NIJE OTKAZAN.

Sve radimo na tome da se koncert održi, cijelu noć smo i cijelo jutro radimo, te uklanjamo snijeg oko dvorane. Sve ide sporije nego inače, ali mi se nadamo da će sve biti spremno tačno u 19.00 kada otvaramo dvoranu za goste.

Svi vi koji ćete uprkos velikim padavinama krenuti iz drugih gradova prema Minhenu, vozite posebno pažljivo i krenite puno ranije nego ste planirali, i imajte na umu da je najvažnije da sačuvate sebe. Na putevima je stanje loše i veliki je haos.

Isto tako apel na sviju da u dvoranu ne unosite velike torbe, kišobrane i slično, jer ćete ih morati vratiti u auto ili će biti odloženi u kiosk u garderobi. Pored svih nedaća, se nadamo da ćemo imati lijepu noć.

Ulaz na koncert je otvoren u 19.00 sati, a koncert počinje u 20.30 sati.

The post IAKO SU U MINHENU ZAMETENI PUTEVI: Uprkos nevremenu Halid i Bebek će održati koncert appeared first on Express.

Objavi oglas za posao
MOŽDA VAS ZANIMA
DRUGI UPRAVO ČITAJU