Igraju se nacionalni kupovi širom Europe, izdvajamo Betis, Ajax, Anderlecht

Kratka bet analiza najzanimljivih utakmica pred nama a najbolju ponudu pronađite u Mozzartu ili na mozzartbet.ba

ANDERLEHT – EUPEN, 20.45, (Fudbal, Kup Belgije), kompletnu ponudu Kladionice Mozzart pogledajte na mozzartbet.ba

Prva polufinalna utakmica završena je sa 2:2. Rekli bi, Eupen je iznenadio, a zatim ih je Anderleht u šampionatu preslišao sa 4:1. Ne očekujemo puno od gostujućeg tima, ali napominjemo da se na njihovim međusobnim susretima ove godine beleže visoki rezultati, pre svega zbog agresivnosti Anderlehta.

AZ ALKMAR – AJAKS, 20.00, (Fudbal, Kup Holandije), kompletnu ponudu Kladionice Mozzart pogledajte na mozzartbet.ba

Kopljanici su favoriti! Oni su ti koji su u seriji nakon remija s Benfikom u Ligi šampiona, dozvolili sebi luksuz poraza od Iglsa, a ujedno i tim koji AZ Alkmaru treba da se osveti za decembarski poraz. Ne kažemo da će to biti lako, budući da se AZ Alkmar u poslednje vreme propisno zagrejao, pa pokazuje izvanredne igre na terenu, a neporažen je još od prve sedmice novembra i utakmice sa Fajenordom.

BETIS – RAJO VELJEKANO, 21.00, (Fudbal, Kup kralja Španije), kompletnu ponudu Kladionice Mozzart pogledajte na mozzartbet.ba

Sedmorica povređenih u redovima Betisa, uz njihovu pobedu na prvom polufinalnom meču i seriju od pet uzastopnih poraza u svim takmičenjima koje beleži Rajo Valjekano, govore nam mnogo. Trebalo bi da Betis ovaj meč rutinski privede kraju i plasira se u finiš takmičenja.

ANTALIJA – GACIJENTEP, 18.30, (Fudbal, Kup Turske), kompletnu ponudu Kladionice Mozzart pogledajte na mozzartbet.ba

Antalija ima više šanse da slavi u četvrtfinalu. Jednostavno, Gacijentep beleži pad forme, i slabiji je rival uprkos pobede od 2:1 na poslednjem meču para. Inače, na četiri od poslednjih pet utakmica rivala dolazila je je GG igra, dok smo tri puta uzastopno uz ovaj tip štiklirali i 3+ igru.

Objavi oglas za posao
MOŽDA VAS ZANIMA
DRUGI UPRAVO ČITAJU