IMA DIJETE SA SRBINOM, KARIJERU JOJ STVORILI SRBI: Severinu zbog izjave u Crnoj Gori razapeli na društvenim mrežama

Severina Vučković je za Novu godinu nastupala u Kotoru pred više hiljada ljudi, a njena želja za 2024. godinu izrevoltirala je mnoge. Naime, nakon što je sat otkucao ponoć, ona se obratila publici.

-Želim da vam cijela godina prođe u znaku ljubavi i sreće, čuvajte se i volite i ne dajte Crnu Goru – izgovorila je Severina i snimku objavila na Instagramu uz opis ‘Crna Gora u srcu’.

Njena izjava odmah je izazvala brojne reakcije na društvenoj mreži X (nekadašnji Twitter) gdje ju je javnost ‘razapela’ u komentarima.

‘E, što smo dočekali, da Severina brani Crnu Goru od Srba’, ‘Smiješna i dvolična, ima dijete sa Srbinom, drugi muž joj je Srbin, karijeru joj napravili Srbi, pjesme joj pisali… Bolesnica zatrovana mržnjom’, ‘Mozga bez’, ‘A kome biste je dali?’, ‘Kako vas pali, boli je ugo za Crnu Goru’, ‘Karijera joj ovisi od srpske publike, a petlja se gdje joj je nije mjesto’, ‘A ko nam je uzima?’, ‘To je iz osvete za dva srpska muža, osobna priča potpuno, a Crna Gora je kolateral – samo su neki od komentara izrevoltiranih korisnika ove mreže.

The post IMA DIJETE SA SRBINOM, KARIJERU JOJ STVORILI SRBI: Severinu zbog izjave u Crnoj Gori razapeli na društvenim mrežama appeared first on Express.

Objavi oglas za posao
MOŽDA VAS ZANIMA
DRUGI UPRAVO ČITAJU