IMA KĆERKU IZ PRVOG BRAKA, ALI I UNUKU: S njom i njenom majkom smo u fenomenalnim odnosima

Estradni umjetnik Miroljub Aranđelović Kemiš uživa u skladnom braku sa pjevačicom Zoricom Brunclik, međutim, priznati harmonikaš iza sebe ima i brak u kojem se rodila njegova najstarija kćerka.

Kemiševa prva supruga zove se Dragica i nije javna ličnost. Upoznali su se 1979. godine u Frankfurtu, a u braku su bili nešto više od godinu dana.

beograd 02.12.2019 informer, zurka, proslava, ras foto goran srdanov

Dragica i Miroljub su se razveli kada se muzičar vratio u domovinu na odsluženje vojnog roka, te je kćerka Jelena ostala sa majkom u Nemačkoj, gdje živi i danas.

Ona je danas veoma uspiješna na poslovnom, ali i porodičnom planu. Naime, Jelena se udala i prije nekoliko godina dobila kćerku Luanu.

-Jelena je plod jedne ljubavi. Živi u Njemačkoj i radi u poznatoj avio-kompaniji. Zorica i ja smo i sa njom, i sa njenom majkom, u fenomenalnim odnosima. Verujte da u našoj familiji nema ničeg šokantnog. Kćerka mi je podarila unuku Luanu. Sa zetom dolazi u Srbiju i svi uživamo u porodičnim okupljanjima – rekao je jednom prilikom proslavljeni harmonikaš.

ima kćerku iz prvog braka, ali i unuku: s njom i njenom majkom smo u fenomenalnim odnosima
ima kćerku iz prvog braka, ali i unuku: s njom i njenom majkom smo u fenomenalnim odnosima

-Jelena je oduvijek dobrodošla u našem domu. Mi djecu ne razdvajamo. Svi se lijepo slažemo, volimo i poštujemo. S obzirom da ona živi u Njemačkoj, nažalost, ne možemo stalno da se posjećujemo, ali vodimo računa o važnim datumima i rođendanima.

(Express / Pink.rs)

The post IMA KĆERKU IZ PRVOG BRAKA, ALI I UNUKU: S njom i njenom majkom smo u fenomenalnim odnosima appeared first on Express.

Objavi oglas za posao
MOŽDA VAS ZANIMA
DRUGI UPRAVO ČITAJU