-0.1 C
Sarajevo
Utorak, 7 prosinca, 2021
Još

  Info centar EU u BiH organizuje događaje širom BiH: Putovanje Evropom

  ()

  Info centar EU u BiH tokom ljeta organizuje događaje „Putovanje Evropom“ sa mladim putnicima kojima je putovanje stil života i koji su na svoje destinacije stizali stopom, biciklom, vozom, motorom, autom, brodom i otkrili nove kulture i omiljene destinacije širom Evrope i svijeta!

  Pozivamo sve mlade avanturiste i one koji vole putovanja da nam se pridruže u utorak, 16. jula od 18 sati u Starom gradu/Tvrđavi u Travniku.

  Tokom razgovora s iskusnim putnicima, mladi će saznati o novim kulturama, tradicijama i destinacijama širom Evrope, pitati šta ih zanima, dobiti ohrabrenje za sledeće putovanje, a budući putnici će čuti i nove informacije poput najjeftinijih načina putovanja Evropom, najposjećenijih turističkih destinacija, na šta je potrebno obratiti pažnju u pogledu sigurnosti i sl.

  „Putovanje Evropom“ želi približiti mladima u BiH putovanja i nove destinacije, razmjenu iskustava i kontakata u cilju podsticanja mobilnosti mladih i unaprjeđenju kulturne razmjene.

  Tokom događaja zainteresovani će moći čuti više informacija o nagradnom takmičenju Info centra Evropske unije u BiH koji će finansijski podržati tri najoriginalnija i najbolje osmišljena putovanja pristigla na nagradno takmičenje u iznosu od po 1000 eura.

  Za dodatne informacije kontaktirajte Info centar EU u BiH putem emaila [email protected] ili tel. +387 33 206 851 ili EU Info kancelariju u Banjaluci na [email protected] te 051 211 870.

  Koliko je koristan ovaj tekst?

  Prosjek ocjena / 5. Broj glasova:

  Članak još nema ocjena. Neka tvoja bude prva!

  Žao nam je što vam se članak nije svidio. Trudimo se da budemo bolji!

  Pomozite nam da unaprijedimo sadržaje!

  Recite nam kako možemo poboljšati sajt?

  NAJNOVIJE VIJESTI
  Možda vas zanima I OVO