Interovi navijači spremaju PAKAO donedavnom heroju: Želimo da čuje koliko smo zgroženi!

Belgijac Romelu Lukaku bit će neprijateljski dočekan na Giuseppe Meazzi kada s ekipom Rome sutra stigne na utakmicu protiv Intera. Napadač je bio heroj Interovih navijača, postigao je 78 golova u 123 utakmice za momčad, osvojio s njim naslov Serie A, igrao finale Europske lige i Lige prvaka, a onda je svojom odlukom postao čovjek kojeg ne ne želim više ni vidjeti.

Lukaku je postao nepoželjan u očima navijača Intera nakon što se doznalo da je u isto vrijeme s klubom pregovarao o novoj posudbi iz Intera, pregovarao je i s Juventusom. Označili su ga izdajnikom i poručili klubu da prekine pregovore s njim. Tada je krenuo u pregovore s Romom, klubovi su se dogovorili i sada ima četiri pogotka u šest nastupa za rimski klub.

“Dan 29. listopada trebamo zaokružiti crvenom bojom na kalendaru kako bismo ga spremno dočekali da čuje koliko smo zgroženi jer nam je okrenuo leđa na najsramotniji mogući način.

Pokazao je da je mali čovjek, treba se znati ponašati i držati riječ. Mi smo te branili mačevima, a ti si uzvratio okretanjem leđa”, stoji u priopćenju Interovih ultrasa koji dodaju i ovo:

Prije utakmice protiv Rome, Curva Nord će podijeliti 50.000 zvižduka koji će se koristiti svaki put kada loptu dotakne osoba koja je izdala dres. Pokažimo kako se treba ponašati prema nekome tko se pokazao nedostojnim našeg dresa

www.sportskacentrala.com

spot_img
MOŽDA VAS ZANIMA
DRUGI UPRAVO ČITAJU