INTUICIJA JE KLJUČNA U OKTOBRU: Indijski astrolozi najavljuju udar sudbine za ova tri horoskopska znaka

Intuicija će biti magična riječ u oktobru, poručuju indijski astrolozi. Važno je da naučimo šta nam govori naše unutrašnje ja. Znakovi horoskopa koji su savladali i prihvatili ovu vještinu dobijaju darove neba ovog mjeseca upravo zato što su poslušali sebe.

One skeptične čeka učenje ove važne životne lekcije, jer kad nismo dobri sami sa sobom i ne slušamo svoje unutrašnje ja nismo dobri ni za voljene u našoj okolini.

Blizanci

Oktobar će biti težak za vas zato je neophodno da vjerujete sebi i svom iskustvu koje vas može izvući iz svake krizne situacije. Oslonite se na šarm koji vam je mnogo puta do sada pomagao da se zaštitite bez obzira kolika je jaka oluja na čijem udaru ste se našli. Mnogi Blizanci su emotivno napeti, slutite da mnogim stvarima u vašem životu slijedi kraj iako je zapravo to samo novi početak. Učenje je jedino što se računa, oslobodite se svega što vas koči i dozvolite sebi napredak na svim poljima. Kad to budete naučili i shvatili pred vama će se otvoriti čitav jedan novi svijet a vi ćete se pitati čega ste se to toliko plašili.

Lav

Ovo je vrijeme provjera i ravnoteže, uspostavljanje balansa između davanja i uzimanja. Ako se osjećate kao da vam je srce blokirano to je znak da treba da se mijenjate. Ne može očekivati da stalno uzimate, da vam svi budu na izvol’te a da vi zauzvrat ništa ne dajete. Ne ide tako. Ovog oktobra spoznat ćete snagu lijepe riječi i davanja, osjećaj kada nekom pomognete da ne očekujete nešto zauzvrat. Vjerujte, nikad nije kasno za promjene na bolje koje neće ugroziti vaše dostojanstvo i integritet, naprotiv. Naučite da rastete u davanju i shvatite da nije sve u novcu i materijalnim vrijednostima koliko god njihov sjaj bio primaljiv za vas.

Strelac

Mnoge situacije u životu ostavljate napola neriješene prosto zato što su vam dosadile i potrebna vam je promjena. Neriješeni odnosi posebno emotivni imaju tendeciju da se vrate onda kad najmanje očekujete. Ovog oktobra osjetit ćete na sopstvenoj koži snagu karme i plaćanje karmičkih dugova. Sve ono što ste nekad bez razmišljanja radili drugima sad dolazi na naplatu. Udarat će sa svih strana, pa nećete znati gdje je lijevo, a gdje desno. Rješenje je da sebi priznate sopstvene greške i promašaje, da zamolite za oproštaj kako biste mogli da imate otvoren i čist put. Bježanje vam neće ništa donijeti, jer gdje god da odete ne možete pobjeći od sebe. S druge strane, iscjeljenje može biti ključno čak neophodno i da umjesto uma više slušate srce.

(Express/srecna.republika.rs)

The post INTUICIJA JE KLJUČNA U OKTOBRU: Indijski astrolozi najavljuju udar sudbine za ova tri horoskopska znaka appeared first on Express.

spot_img
MOŽDA VAS ZANIMA
DRUGI UPRAVO ČITAJU