ISPLIVALA DUGO SKRIVANA AFERA: Džej Ramadanovski godinama dijelio ljubavnicu sa Šabanom

isplivala dugo skrivana afera: džej ramadanovski godinama dijelio ljubavnicu sa šabanom


Dobro je poznato da su Džej i Šaban Šaulić preko 20 godina bili bliski prijatelji, međutim, njih dvojica su uspjeli da sakriju veliku tajnu koju su zajedno čuvali. Kako STAR ekskluzivno saznaje, slavni pjevači su imali istu ljubavnicu s kojom su se tajno viđali godinama. Riječ je o medicinskoj sestri iz Beograda koja je tada imala 35 godina, a neko vrijeme ni Šaban, ni Džej nisu bili svjesni da se viđaju sa istom ženom.

Zgodna plavuša i dalje radi kao medicinska sestra

Kako otkriva njihov zajednički prijatelj, prvo je Šaban zaveo zgodnu medicinsku sestru, a posle nekoliko meseci i Džej je počeo da se viđa sa njom.

– Sjećam te zgodne plavuše ko juče da je bilo. Zvali smo je Mara, a dal se zvala Marija ili Marina to nikad nisam znao. Šaban je upoznao preko prijatelja i odmah mu se svidjela. Djelovala je krhko i nježno, imala je plavu kosu do pola leđa. Oduševio se kad je čuo da radi kao medicinska sestra u jednoj bolnici u Beogradu jer je mislio da je časna i poštena. Brzo poslije toga su počeli da se viđaju i on je odlazio u njen stan na Dorćolu koji je iznajmljivala. Tada je imala 35 godina, ali nije bila udata niti je imala djecu. Sve se to dešavalo prije nekih devet godina – otkriva prijatelj za STAR i objašnjava kako je Džej smuvao istu žensku:

– Džeki je nešto išao u tu bolnicu gdje je ona radila zbog želuca koji ga je mučio. Tako su se upoznali, a ona mu je tražila broj telefona da bi mu javila kada da dođe po rezultate krvi. Kada je poslije otišao na rezultate on je zamolio da ode sa njim na piće i tako je sve krenulo. Ona se tada uveliko viđala sa Šabanom a Džej nije imao pojma za to. Da je znao nikad je ne bi pozvao, pogotovo što mu je Šapke bio veliki prijatelj. On se nikad nije otimao za ženske, pogotovo ne od drugara.

Međutim, kako je sudbina htjela, njih dvojica su poslije nekoliko mjeseci saznali da se viđaju sa istom ženom i to sasvim slučajno.

– Jednom prilikom smo se svi našli u jednoj kafani u Mladenovcu. Bilo je veće društvo, nas osmorica smo sjedili zajedno i počeli smo da pričamo o ženskama. A šta bismo drugo i pričali! Džeki je izvukao telefon i svima se pohvalio kako ima super ribu, em bijela žena pa još i plavuša. Šaban je pozelenio istog trenutka kada je vidio svoju Maru na slici. Ispričao je pred svima da se skoro godinu dana viđa sa njom u njenom stanu, a Džej nije mogao da vjeruje šta čuje. Odmah je rekao da joj se više nikada neće javiti i da je ona za njega mrtva. Bilo mu je baš neprijatno od Šabana, a poslije nekoliko viskija su se zajedno smijali toj situaciji. Kako smo poslije čuo, i Šaban je odmah poslije toga otkačio pa se uhvatio sa onom mladom pjevačicom što je čitav skandal izbio zbog nje. Baš su se gotivili on i Džej i niko se nije naljutio što su imali istu žensku. Važno je da su na vrijeme saznali s kim imaju posla – završava za STAR njihov zajednički drug kroz smijeh.

(Republika)

 Izvorni članak

spot_img
MOŽDA VAS ZANIMA
DRUGI UPRAVO ČITAJU