Isprobajte: ‘Ovaj doručak jamči skidanje 10 kg u mjesec dana’

U svojoj knjizi “Dijeta velikog doručka” Jakubowicz tvrdi da će doručak od 600 do 850 kalorija prije 9 sati ujutro djelovati kao saveznik metabolizma i drastično potaknuti mršavljenje te uravnotežiti hormone i sagorjeti masne naslage, prenosi 24sata.

[adinserter block=”5″][adinserter block=”6″][adinserter block=”7″]

– Obilan doručak zapalit će metabolizam, no ključno je da doručak bude bogat proteinima i vlaknima. Pridržavate li se svih pravila dijete, u 30 dana možete smršavjeti i do 10 kilograma, a istovremeno jesti sladoled, pizzu i namirnice koje druge dijete ne dopuštaju – kaže Jakubowicz.

Kod strože verzije dijeta Velikog doručka za doručak se unosi oko 600 kalorija, a za ručak i večeru do 300 kalorija, premda postoje i manje ograničavajuće verzije dijete.

– Doručak je važno jesti već 15 minuta nakon ustajanja. Čak i oni koji ne osjećaju glad ujutro nakon dva tjedna će se prilagoditi i buditi gladni – ističe Jakubowicz.

[adinserter block=”5″][adinserter block=”6″][adinserter block=”7″]

Što se može jesti?

Svaki dan započinje obilnim doručkom i odvajanjem barem pola sata za uživanje u njemu. Primjer doručka kojeg autorica ističe sastoji se od omleta s 3 bjelanjka, 50 grama sira, 50 grama šunke, povrća, pola muffina sa sirom, žitnih pahuljica s 200 ml mlijeka, smoothieja od jagode i čokoladnog kolača.

Iz dana u dan jedan se doručak treba sastojati od sedam porcija proteina među kojima su dvije porcije mliječnih proizvoda, dvije porcije ugljikohidrata, dvije porcije masnoća i jedna porcija slatkog deserta.

Ručak se sastoji od tri porcije proteina, tri porcije niskokaloričnog povrća, dvije porcije povrća sa škrobom i jedna porcija voća. Večera se sastoji od tri porcije proteina, dvije porcije povrća sa škrobom i dvije porcije voća.

[adinserter block=”5″][adinserter block=”6″][adinserter block=”7″]

Objavi oglas za posao
MOŽDA VAS ZANIMA
DRUGI UPRAVO ČITAJU