Ivan Zak je objavio novi album – “Milion”!

Još mi fališ ti‘ nova je emotivna balada iz muzičkog pera Ivana Zaka.

Svi koji su slušali pjesmu i pogledali spot, slažu se kako se radi o jednoj od ponajljepših pjesama s novog albuma ‘Milion‘. Istodobno, kroz spot koji je Ivan realizirao pod vlastitom produkcijskom etiketom IZ Videos, sniman u Livnu, Livanjskom polju te na području Crne Mlake kod Jastrebarskog, najlakše će te se uživjeti u novu pjesmu.

‘Još jedna od mojih balada, koje podsjećaju na prijašnje, a istovremeno i drugačija. Izdvaja se po modernijem zvuku. Nastala je tik prije izdavanja albuma ‘Milion’ na kojem se i nalazi. Posebno mi je draga, jer je nastala u jednom trenutku, tačnije u četiri minute. U ovoj pjesmi nisam podlijegao muzičkim trendovima.

Spot je sniman u mojoj produkciji IZ Videos. Ovo je peti spot, imamo velike planove, što se tiče glazbe i videa, unutar IZ produkcijske kuće.’, istaknuo je Ivan Zak.

Kao što smo spomenuli ‘Još mi fališ ti’ stiže kao novi singl, sa Ivanovog aktualnog albuma ‘Milion’ u izdanju Hit Recordsa. Uz istoimenu pjesmu za koju je nagrađen Cesaricom za ‘Internet hit godine’, na albumu se nalaze već provjereni hitovi ‘Sama’, ‘Za ljubav rođeni’, ‘Idu dani’, ‘Da si tu’, ‘Sve si moje’, ‘Meni se s tobom’.

‘Milion’ je ujedno odraz svih muzičkih težnji Ivana Zaka, ponikao iz njegove kreativne ‘oaze’, studia La Bamba, te vlastite etikete IZ Produkcija i IZ Videos. On je i odraz njegovog stalnog slušanja želja publike, koja je, kako sam uvijek ističe, najbolji pokazatelj i najdraža nagrada.

Novi album Ivana Zaka ‘Milion’, u izdanju Hit Recordsa, možete slušati na muzičkim servisima Deezer i iTunes.

Objavi oglas za posao
MOŽDA VAS ZANIMA
DRUGI UPRAVO ČITAJU