IZ POLICIJE IZAŠLA SA OSMIJEHOM NA LICU: Maja Marinković tužbom uzvraća Jovani Jeremić

Maja Marinković dala je izjavu u Policijskoj stanici 29. novembar u Beogradu povodom jezivih prijetnji koje je Jovana Jeremić dobijala u njeno ime.

-Dala sam izjavu i nadam se da će policija pronaći čovjeka koji je Jovani slao poruke – rekla je između ostalog Maja Marinović.

-Bilo je dosta stresno, sve je trajalo tri sata. Upetljana sam u cijelu priču, njenom manipulacijom. Želi slavu preko mog imena. Tužit ću je, jer je rekla da sam ku*va. Pomenula je i neke moje izmišljene makroe. Što se mene tiče, još ćemo se vidjeti, ali na sudu – rekla je Maja Marinković.

foto: kurir.rs

Podsjetimo, otac Taki Marinković Marinković odmah je došao ispred policije i rekao je medijima da je njegova kćerka pod stresom, te otkriva da li Tamara Đurić ima neke veze sa ovim slučajem.

-Maja je djevojčica od 25 godina, nije nimalo prijatno, a nemaš pojma o čemu se radi. Ja sam siguran u svoje dijete, ona nema veze sa ovim. Maja Tamaru Đurić poznaje šest mjeseci, djevojka nema veze sa ovim – kaže Taki.

(Express/kurir.rs)

The post IZ POLICIJE IZAŠLA SA OSMIJEHOM NA LICU: Maja Marinković tužbom uzvraća Jovani Jeremić appeared first on Express.

Objavi oglas za posao
MOŽDA VAS ZANIMA
DRUGI UPRAVO ČITAJU