Izaberi boju i saznaj nešto novo o sebi

Izaberi boju i saznaj nešto novo o sebi i svojim osjećajima…

Boje koje odaberemo izravno su povezane s našom psihom. Uradite „Lüscherov test boja“, izaberi boju i saznaj nešto o sebi.

Nije slučajno da se okružujemo određenim bojama odjeće, interijera itd. Boje koje odaberemo izravno su povezane s našom psihom. U ovoj sferi psihologije provedeno je mnoštvo istraživanja, a „Lüscherov test boja“ izvrstan je način da se pomogne saznati raspoloženje, namjere i stanje osobe.

Izaberi boju:

izaberi boju
izaberi boju i saznaj nešto novo o sebi

Napravite pojednostavljeni test boja kako bi saznali šta tačno trebate kako bi postali još sretniji. Sve što trebate napraviti kako bi se testirali jest da odaberete koju bi boju/dugme pritisnuli kako bi napravili pozitivan preokret u svom životu, piše miss7.hr.

Izaberi boju, a šta znači boja koju ste odabrali pročitajte u nastavku…

Crvena

Ako odaberete crvenu boju, to znači da ste osoba koja je spremna i željna dati mnoge stvari ovom svijetu. To znači da želite da vas se čuje, primijeti i prepozna. Želite dati sve od sebe u bilo kojem aspektu života (na poslu i u osobnom životu) postajući najbolji zaposlenik, partner itd.

Žuta

Vaš stav prema životu prilično je optimističan, asertivan i pozitivan. Rizik je nešto čega se ne bojite, ali istovremeno uspijevate ostati razumna i racionalna osoba. Jako ste dobro svjesni svojih mogućnosti i spremni ste ih iskoristiti u potpunosti.

Narandžasta

Možete uživati u malim uspjesima. Vaša najbolja motivacija je razumijevanje da velike stvari počinju malim koracima. Zato se uvijek koncentrišite na detalje i nemojte propustiti priliku da ih poboljšate.

Zelena

Odabir zelene tipke označava vašu trajnu borbu između toga da budete istovremeno slobodni i sigurni. Uvijek se trudite biti uravnoteženi i smireni što vas čini dobrim prijateljem. Međutim, morate imati na umu jednu stvar: u potrazi za ravnotežom možete zaboraviti na stvari koje su vam zaista bitne.

Roza

Razdoblje koje trenutno proživljavate puno je dobrih i ugodnih stvari i svjesni ste toga. Dobra vijest je da stvari koje dolaze ne uzimate zdravo za gotovo i uživate u svakom trenutku, živeći svoj život punim plućima. Jedino čega bi se trebali sjetiti jest da držite obje noge na zemlji, jer bi u protivnom moglo postati prebolno spustiti se kasnije.

Ljubičasta

Odabir ljubičaste tipke znači da ste postigli onaj život o kojem ste sanjali. Sada imate dovoljno samopouzdanja, samopoštovanja i vjere u sebe kako bi slijedili sve ciljeve i želje koje ste toliko dugo držali u sebi. Znate šta zaslužujete i koristite znanje za vlastiti profit, mada ste vrlo osjetljiva osoba.

Plava

Odabir ove boje znači da težite ravnoteži. Cijenite koncept življenja u ravnoteži i znate koliko je važan u postizanju ciljeva. Dobro znate da je nemoguće postići vječnu ravnotežu, ali dajete sve od sebe da budete staložena osoba u svom životu i u životu svojih najmilijih.

Siva

Bez obzira odaberete li svijetliju ili tamniju sivu boju, racionalnost je vaše drugo ime. Držite obje noge na zemlji i bistre ste glave. Ove značajke vas možda čine hladnom i dalekom osobom, ali oni koji vas istinski poznaju, znaju koliko ste zapravo osjetljivi i jednostavni.

Objavi oglas za posao
MOŽDA VAS ZANIMA
DRUGI UPRAVO ČITAJU