Izazov koji je nasmijao sve: Enis Bešlagić na štiklama sa šminkom i velikim grudima

Enis Bešlagić bio je gost serijala “Knjazalište” koji se emituje na HRT-u, a u kojem se okušao “u najtežoj ulozi karijere” gdje je na jedan dan živio kao žena.

Emitovanje emisije je zakazano za predstojeći ponedjeljak, a u najavi podijeljenoj na društvenim mrežama može se vidjeti bh. glumac u različitim izazovnim situacijama.

U jednom od isječaka Enis se nalazi u teretani gdje sa šminkom i vještačkim grudima trči na traci, a imao je zadatak pokazati kako je trčati s velikim grudima dok ga “brojne muške oči gledaju”.

“Maknite se svi. Ide žena s velikim grudima”, našalio se Enis dok je trčao.

Drugi isječak prikazuje Bešlagića dok u epizodi kao “žena, majka, kraljica” doživljava menstrualnu bol te kako to podnosi.

“I vi dajete ženama da vladaju? One bi nas uništile”, kazao je Enis nakon što je iskusio bolove koje žene trpe svaki mjesec.

Između ostalog, Enis se u epizodi isprobao depilirati, čupati obrve, ali i jesti bizarne trudničke prehrambene kombinacije.

Također, bh. glumac je imao i različite zadatke koje najčešće obavljaju žene u svojim domovima – od pranja veša, kuhanja i pospremanja.

The post Izazov koji je nasmijao sve: Enis Bešlagić na štiklama sa šminkom i velikim grudima appeared first on Express.

Objavi oglas za posao
MOŽDA VAS ZANIMA
DRUGI UPRAVO ČITAJU