IZAZVAO PUNU PAŽNJU: Brekalo potpisao za Hajduk, a sad se oglasio i Dinamo

Nogometaš Fiorentine i hrvatski reprezentativac Josip Brekalo otišao je na posudbu u Hajduk iz Splita do kraja sezone.

Možda to i ne bi bilo čudno da Brekalo nije dijete zagrebačkog Dinama za koji je s velikim uspjehom igrao i iz kojeg je 2016. za 10.000.000 eura otišao u Wolfsburg. Dinamo ga je želio i ove sezone pa su se iz Zagreba tim povodom oglasili…

– Igrač je nekoliko puta razgovarao s trenerom, iznosio svoja razmišljanja i očekivanja, tražio jamstva o ulozi na terenu ako dođe na posudbu u Dinamo. Dinamo je igraču ponudio uvjete koji bi ga učinili najplaćenijim igračem u klubu, no on ih je odbio jer ih je smatrao nedostatnima. Kako prenose mediji, igrač i njegov agent dogovorili su znatno niže financijske uvjete u Hajduku, a očito su postojali neki drugi motivi za njihovu konačnu odluku i dolazak u Hajduk. – stoji u priopćenju kluba iz Maksimira.

Igračev menadžer Andy Barr nije želio ulaziti u detalje.

– Većinu priče o svemu svi znaju, pa ne bih sad to komentirao. Josip je hrvatski reprezentativac, Josip je Hrvat i naravno da je dobrodošao bilo gdje u Hrvatskoj gdje ga ljudi doživljavaju emotivno i lijepo. On je dobar dečko, iz dobre obitelji i dat će sve od sebe da pomogne gdje god bude igraorekla je Bara.

www.sportskacentrala.com

Objavi oglas za posao
MOŽDA VAS ZANIMA
DRUGI UPRAVO ČITAJU