IZBJEGAVAJTE NJIHOVE SAVJETE: Ovi horoskopski znakovi će vas odvesti na pogrešan put

Blizanci
Ako se ikada obratite Blizancima za savjet, budite spremni na pravi verbalni uragan. U jednom trenutku će reći jedno, a već u sledećem će promijeniti mišljenje. Njihova neodlučnost i sklonost ka kontradikcijama mogu vas dovesti do ivice živaca. Njihov “savjet” može biti toliko zbunjujući da ćete se pitati zašto ste ih uopšte pitali.

Ribe
Ribe su poznate po svojoj maštovitosti i osjetljivosti, ali kada je u pitanju davanje savjeta, njihova sklonost ka sanjarenju može biti prava katastrofa. Ako se obratite Ribi za konkretan i praktičan savjet, pripremite se za metafore, poetske usporedbe i savjete koji zvuče kao da su izvučeni iz bajke. Iako je njihova namjera dobra, stvarnost je često mnogo manje romantična od njihovih maštovitih rješenja.

Strijelci
Iskrenost je vrlina, ali kada zatražite savjet od Strijelca, budite spremni na brutalnu iskrenost koja vas može pogoditi kao hladan tuš. Oni neće okolišati niti umanjivati situaciju; reći će vam tačno što misle, bez obzira na vaše osjećaje. Iako je njihov savjet često na mjestu, način na koji ga prezentuju može biti poprilično bolan. Možda je bolje preskočiti njihov savjet ako niste spremni na surovu istinu.

BONUS VIDEO:

Ovaj članak je prvo objavljen na Aloonline.ba.

Izvor: ( aloonline.ba / TNTPortal.ba )

Objavi oglas za posao
MOŽDA VAS ZANIMA
DRUGI UPRAVO ČITAJU