VELIKI MJESEČNI HOROSKOP ZA NOVEMBAR 2023. Šta vas očekuje u poslu, ljubavi, zdravlju…?

Ovan

POSAO: Novembar će Ovnu donijeti mnoge prepreke sa kojima će ovaj vatreni znak morati da se nosi. Na poslu može doći do nesuglasica, a vi ćete morati da branite svoje mišljenje. Možda postoji i neko blizak vama ko će pokušati da vas izda. Pošto ćete se tokom ovog perioda ponašati intuitivnije nego inače, prepoznaćete ko vam je vejrni prijatelj, a ko se samo igra sa vama. Međutim, ovaj mjesec možete iskoristiti za čitanje i učenje, jer će učenje ići glatko. U novembru, Ovnovi će se fokusirati na finansije. Pokušaćete da razvijete načine da ostvarite veći prihod i izdvojite nešto novca.

LJUBAV: Zauzeti Ovnovi će uživati u harmoničnom odnosu sa partnerima, ali moraće da se potrude da održe mir, posebno u drugom dijelu mjeseca. Ljubavni horoskop za novembar kaže da će mali gestovi i pokloni uveliko uticati na poboljšanje odnosa, a bolji intimni odnosi takođe će riješiti mnoge probleme. Slobodni neće moći da nađu partnera po svom izboru. Fokusirajte se na brigu o sebi i porodicu i uživajte u svom statusu slobodne osobe. Tranzit planeta u novembrtu mogao bi da vas “natjera” da se zaljubite.

ZDRAVLJE: Jesen je kritična po pitanju zdravlja. Tijelo se polako navikava na prelaz između godišnjih doba i treba mu pomoći. Vodite računa o sebi i nemojte se previše truditi. Sredinom novembra povećavaju se vaše šanse za migrene i zubobolju.

Bik

POSAO: Novembar će Bikovima donijeti mnogo šansi da promijene svoje živote. U novembru, Bikovi će imati tendenciju da izbjegnu svoje dužnosti i promijene način života. Ovo automatski ne mora biti ni negativno ni pozitivno. Uzmite u obzir sve prednosti i nedostatke i ljude na koje bi to moglo uticati. Ako pokušavate da se izvučete iz nevolje, razmislite o tome da li bježanje zaista pomaže ili samo odlaže problem.

LJUBAV: Bikovi će sa partmerima imati prijateljski odnos, ali zato će strasti u krevetu biti naglašene. Budite pažljivi u drugom dijelu mjeseca, jer bi neke male svađe mogle da eskaliraju i postanu zaista ružne. Savjet je da ovog novembra budete oprezniji i prilagodljiviji. Slobodni će imati sreće i vaš napredak prema nekome ko vam se zaista sviđa biće uzvraćen. Moguća je burna i uzbudljiva romansa. Ljubavni horoskop za novembar savetuje zaljubljenima da ako planiraju da zaprose partnera, ipak sačekaju.

ZDRAVLJE: Tokom ovog mjeseca najveći akcenat ćete staviti na svoje zdravlje, jer ćete se u ovom periodu suočiti i sa blagim zdravstvenim problemima. Pokušajte da promijenite svoju ishranu kako biste se osjećali zdravo i puni energije. Ovog mjeseca pun mjesec će biti u položaju Bika, pa posebno pazite na njegov uticaj na zdravlje. Trebalo bi da izbjegavate bilo kakvu operaciju ili napor i provodite vreijme opuštajući se.

Blizanci

POSAO: U novembru, Blizanci mogu da se raduju mnogim društvenim događajima. Istovremeno, bićete veoma rezervisani, odgovorni i finansijski obazrivi na šta ćete u ovom trenutku trošiti novac, što, između ostalog, može doprinijeti vašoj finansijskoj stabilnosti. Ipak, ne treba štedjeti na kvalitetu hrane koju vaše tijelo zaslužuje pred praznike i mentalnom razvoju, na primjer, u vidu edukativnih kurseva.

LJUBAV: Blizanci će uživati u bliskosti, harmoniji i prijatnom zajedničkom životu sa partnerom. Zajednički odmor će ojačati vaše veze i povećati nježna osjećanja, a djeca će biti izvor zadovoljstva. Ljubavni horoskop za novembar kaže da će slobodni upoznati mnogo zanimljivih ljudi i sa njima razviti posebnu vezu. Ne žurite, pustite da se veza gradi polako i stabilno. Dobar je trenutak da zaprosite nekog, ali i pristanete na prosidbu.

ZDRAVLJE: Bez većih promjena, ali ćete imati pojaćanu želju za bavljenjem određenim fiozičkim aktivnostima. Nemojte se plašiti da pokušate sa još zahtevnijim sportskim aktivnostima, ali svakako ne zaboravite na dopunu vitaminima; vaš imunitet može biti oslabljen zbog tmurnog vremena.

Rak

POSAO: U novembru će Rakovi biti veoma strpljivi i uspjeće da ostvare svoje ciljeve. Vaša motivacija i odlučnost će biti na visokom nivou tokom ovog perioda, pa nemojte se plašiti da se upustite u nešto što ste dugo odlagali. Snaći ćete se duplo više nego inače, a nećete se ni osjećati umorno. Ali pazite na nedostatak sna; neko vrijeme će vaše tijelo moći da se nosi sa nedostatkom sna, ali postepeno može da izazove umor, pa i kašnjenja na posao.

LJUBAV: Ljubavni horoskop za novembar kaže da Rak možda neće imati dobar početak mjeseca u smislu romantike. Savjet je da radite na prijateljstvu sa partnerom i poboljšate ovu stranu vašeg odnosa. Kod kuće bi, pak, trebalo malo usporiti. Vaš partner možda neće moći da vas prati, a to bi vam moglo smetati. Osim toga, bićete skloni pretjeranoj ljubomori i posesivnom ponašanju, što bi moglo da izazove besmislene nesuglasice. U drugoj polovini mjeseca će doći do promjena i vjerovatno ćete uživati u čulnim zadovoljstvima. Slobodni Rakovi bi mogli da upoznaju neke zanimljive ljude nakon prve dvije sedmice. Sjajno će se zabaviti. Romansa bi mogla da procvjeta, ali savjet je da ne žurite. Zaljubljeni zadovoljni vezom, krajem mjeseca je idealan trenutak za prosidbu.

ZDRAVLJE: Tokom ovog mjeseca vašem tijelu će biti potrebno dovoljno vitamina i odmora, pa ga tretirajte dobro. Rakovi će tokom novembra biti puni energije. Mars će pozitivno uticati na vas na mnogo načina.

Lav
POSAO: Vaš radni učinak neće biti izvanredan, i radovaćete se kraju godine. Izbjegavajte značajne promjene u karijeri i događaje jer možda nećete morati da im pristupate sa tipičnom posvećenošću. Inače, tokom cijelog mjeseca ćete biti demotivisani i umorni. Čuvajte se i podmetanja na radnom mjestu.

LJUBAV: Lavovi će pojačati vezu sa partnerom, očekuje ih i buran intimni život, veza brzo napreduje. Nesporazumi i nedoumice iz prošlosti će nestati, bićete u miru i uživaćete u harmoniji. Slobodne očekuje uzbudljiv društveni život. Ljubavni horoskop za novembar kaže da ćete vjerovatno upoznati nekoga posebnog s kim ćete prvo imati prijateljski odnos, a koji će da preraste u romansu. Zaljubljeni zadovoljni partnerom, ali nema žurbe da vezu formalizujete.

ZDRAVLJE: Novembar će Lavu donijeti depresivno raspoloženje. Trebalo bi da se zaštitite tokom ovog tmurnog perioda i toplo se oblačite kako vas ne bi zadesila neka bolest, kojoj ćete biti skloniji ovog mjeseca. Zbog vašeg kontemplativnog stila razmišljanja, biće vam potrebno malo opuštanja od svojih misli. Zato, ako ne želite da budete u društvu prijatelja, meditirajte ili popijte čašu vina kod kuće i pogledajte svoj omiljeni film.

Djevica

POSAO: Tokom ovog perioda bićete veoma iskreni, što je veliki plus, a osim toga, moći ćete da nađete način da izrazite svoje mišljenje kako ne biste nikoga uvrijedili. To će cijeniti i vaše kolege i pretpostavljeni na poslu i zahvaljujući tome ćete postići veliki uspjeh. Možda će vam šef ponuditi bolju poziciju. Zahvaljujući uticaju Merkura, ostali će vas saslušati i shvatiti veoma ozbiljno. Mnogima ćete čak postati uzor i steći priznanje za svoja dugoročna dostignuća. Vaša kreativnost će izaći na vidjelo, zahvaljujući kojoj ćete neprestano smišljati načine da zadivite druge.

LJUBAV: Djevice će uživati u miru i harmoniji u vezi, ali kako mjesec bude odmicao, mogli bi da se jave nesporazumi. Morate da imate dobru komunikaciju sa partnerom. Radite na poboljšanju intimnih odnosa. Dobar intimni život može da ublaži svaku nesklad. Ljubavni horoskop za novembar kaže da će slobodni imati mnogo izbora. Uživaće u neobaveznom druženju sa ljudima koji im se dopadaju. Ako već niste, uskoro očekujte da se zaljubite.

ZDRAVLJE: Pred vama je dosta nestabilnan zdravstveni period. Osim umora, biće nervoze. Moguće su i stomačne tegobe. Zato poslušajte savjete ljekara, vodite računa o ishrani.

Vaga

POSAO: Novembar budi u Vagi osjećaj za pravdu i sposobnost uticaja na okolinu. Ovog mjeseca naći ćete se u situacijama u kojima treba da se nosite hladne glave i racionalno, što će za vas i vašeg šefa biti lako na poslu, a kolege će to cijeniti. Pored toga, osjetićete potrebu za priznanjem. Šef cijeni vaše kvalitete; jednostavno mu treba vremena. Njegove ideje će vas sigurno iznenaditi, a na kraju ćete znati da je vrijedilo biti strpljiv.

LJUBAV: Što se tiče vašeg ljubavnog života, tokom ovog perioda bićete potpuno iskreni prema svom partneru, što će pozitivno uticati na vašu vezu i ponovo ćete se pomjeriti korak dalje. Samo pazite na formulacije da nesvjesno ne povrijedite svoju okolinu. Ljubavni horoskop za novembar kaže da su slobodni spremni da upoznaju nekog interesantnog krajem mjeseca. Savjet je da pustite da vas osjećaj vodi, ovo je romansa u kojoj ćete uživati. Do kraja mjeseca očekujte da unesete novine u odnos sa partnerom.

ZDRAVLJE: Na Vage će Merkur najviše uticati tako da će se osjećati potpuno mirno i spokojno. Psiha vam je opterećena, ali vodite računa da ne sabotirate sebe. Angažujte se više u svim aspektima svog života, kretanje na otvorenom će vam pomoći da održite kondiciju i razbistrite misli, izlet sa prijateljima će biti ispunjavajući i zabavan.

Škorpija

POSAO: Novembar će otkriti intelektualnu stranu Škorpije i oni će žuditi za znanjem. Ovaj period će biti savršen za učenje i sticanje znanja. Bićete veoma koncentrisani, a vaš um će biti neumoran. Rađat će se nove poslovne ideje koje će vam donijeti u nastavku dobre rezultate, a to zhnači da je moguće unaprjeđenje u firmi. Za one koji se bavi privatnim biznisom, stižu povoljni poslovnni ugovori.

LJUBAV: Ljubavni horoskop za novembar kaže da će Škorpije morati da ulože puno napora da poboljšaju odnos. Ne uzimajte partnera zdravo za gotovo. Začinite vezu, više uživajte u intimi, vaš odnos je spreman da raste i napreduje. Slobodni prolaze kroz težak period. Neophodno je da promijenite pogled na stvari, oči će vam se otvoriiti. Oni u “novim” vezama nemaju povjerenja u partnera. Savjet je da ne donosite odluke na brzinu.

ZDRAVLJE: Imaćete tendenciju da se prejedate ovog mjeseca, ali trebalo bi da se malo uzdržite; u suprotnom, mogli biste imati problema sa digestivnim sistemom.

Strijelac

POSAO: Pritisak na vas opada i možete ponovo slobodno disati. Kosmičke energije vam vraćaju optimizam koji vas inače karakterše. Ovog mjeseca, iako je jedan sektor vašeg postojanja podložan opasnostima, vaš manevarski prostor se povećava i olakšano vam je djelovanje. Osjećate se sve manje i manje skučeno. Nećete biti mnogo proaktivni ovog mjeseca, ali to nije problem. Pokušajte da razgovarate o tome sa svojim šefom; sigurno ćete se dogovoriti. U novembru pokušajte da što više ograničite upotrebu elektronskih uređaja, jer bi to moglo negativno da utiče na vašu psihu. Iako može izgledati malo vjerovatno, društveno umrežavanje može dramatično poremetiti vašu koncentraciju i produktivnost. Ako imate važan projekat da završite, pokušajte da se opustite šetajući parkom.

LJUBAV: Strijelci će uživati u dobrom odnosu sa partnerom. Imaćete više razumijevanja i emocije prema partneru će naprosto rasti. Poradite na strasti u spavaćoj sobi, malo ste se ulijenili. Ljubavni horoskop za novembar kaže da je dobar trenutak da uvećate porodicu ako želite da imate dijete. Ljubavni horoskop za novembar kaže da će slobodni uživati u društvenom životu, bez razmišljanja o pronalasku stalnog partnera. Upoznaćete mnogo ospoba koje će vas privući i odlično se zabaviti.

ZDRAVLJE: Početkom novembra pojedini Strijelci mogu osjetiti umor, možda čak i jaku glavobolju. To može uticati i na vaše raspoloženje i mentalno stanje. Razumevanje je ono što vam je najpotrebnije ovog mjeseca; možete ga tražiti u svojoj porodici.

Jarac

POSAO: Ipak, moguće su neke tenzije na poslu koje ćete morati smiriti, jer neki ljudi su manje smjeli od vas. Budite uvjerljivi svojim suradnicima, stavite svoje karte na stol i objasnite svoje namjere. Odvojite vrijeme da im objasnite svoju metoda rada. Svoje ciljeve ćete tako mnogo lakše postići Venera će vam vjerovatno dati poriv da se počastite, a vi ćete imati tendenciju da trošite više novca nego inače. S vremena na vrojeme, to uopšte nije loša stvar. Ali ako to znači da trošite svoju ušteđevinu, razmislite dvaput prije nego što je kupite.

LJUBAV: Jarčevi bi mogli da pokvare potrodični sklad poslije prve polovine mjeseca zbog nekih nesporazuma. Pokušajte da komunikacija sa partnerom bude jasna kako biste smanjili svaku šansu da budete pogrešno protumačeni. Savjet je da se problemi sasijeku u korijenu. Ljubavni horoskop za novembar kaže da će slobodni imati problema u komunikaciji sa suprotnim polom. Morate da radite na sebi, posebno ako se ovo dešava prečesto.

ZDRAVLJE: Do kraja meseca, i godine, pripazite se mogućih povreda, naročito onih usljed fizičke aktivnosti, jeste da vam je i te kako potreban bilo kakav vid rekreacije, ali nemojte da idete iznad svojih mogućnosti. Neke lakše povrede bi mogle totalno da vas izbace iz kolosijeka, a to vam nikako nije potrebno. Dakle, samo pažljivo. Mogući su manji respiratorni problemi, sezonski problemi, ali ne bi trebalo da vam zadaju neke velike glavobolje.

Vodolija

POSAO: U novembru će se snažno manifestovati uticaj Saturna. Iako vam to nije uobičajeno, trudićete se da se što više udaljite od ljudi oko sebe. Nećete biti zainteresovani za tuđe probleme jer ćete se fokusirati uglavnom na svoje misli. Melanholija kraja godine pokrenuće misli o (ne)postizanju ciljeva. Neraspoloženje i samopotcenjivanje pokušaćete da nadoknadite gomilanjem imovine. Bilo da se radi o malim stvarima ili nekretninama, nećete moći da prestanete da kupujete, a kupovaćete u suštini sve što vam naiđe.

LJUBAV: Ljubavni horoskop za novembar kaže da Vodolijama ovo neće biti dobar mjesec za veze i brakove. Nesloga sa partnerom bi mogla da naruši sklad u porodici. Pažljivo birajte riječi, jer često nije važno šta kažete, već kako kažete. Radite na tome da partneru budete prvoi prijatelj, a potom sve ostalo. Slobodni se plaše usamljenosti, ali budite strpljivi – stvari se dešavaju kada treba da se dogode. Savjet je da se u međuvremenu fokusirate na posao, porodicu i prijatelje. Zaljubljeni starosjedeoci možda imaju problema sa prilagođavanjem.

ZDRAVLJE: Možda ćete se susresti sa nekim unutrašnjim tjeskobama, treme ničim izazvane, strahom bez razloga, ali to će biti prolazmnog karaktera. Te stvari će se riješiti uglavnom same od sebe pa ne pridajte previše značaja njima, već se pripazite problema sa respiratornim organima koji prijete tokom cijelog mjeseca, a oni koji primijete bilo kakve promjene ili probleme sa kožom obavezno neka konsultuju dermatologa. Unosite što je više moguće vitamina, hranite se što zdravije, pripremite imunitet za hladne dane koji nam dolaze.

Ribe

POSAO: Ribe mogu da se opuste u novembru jer im ovog mJeseca ništa neće smetati, a moći će da uživaju u životu u potpunosti. U ovom vremenskom periodu biće najbolje da se fokusirate na bliske ljude. Zahvaljujući svojoj empatiji i dobroti, možete pomoći svakome kome će to biti potrebno, a to će vam zagrIjati srce. Nećete morati da brinete o svojoj finansijskoj situaciji ovog mjeseca pa se razveselite i idite na odmor ili kupite sebi nešto lijepo.

LJUBAV: Ljubavni horoskop za novembar kaže da Ribama u vezi ovog mjeseca nedostaju harmonija i mir. Obratite pažnju na tri zlatne riječi – prihvatanje, razumijevanje i uvažavanje. Radite na poboljšanju odnosa i intimnosti sa partnerom. Slobodni bi mogli da se zaljube u osobu koja im neće uzvratiti osjećanja. Više sreće imaćete u drugoj polovini mjeseca. Oni u kraćom vezama da usvoje savjet – ako volite nekoga, oslobodite ga. Ako se vrati, vaš je. Ako se ne vrate, nikada nije ni bio vaš.

ZDRAVLJE: Sredinom novembra Mjesec će biti u poziciji Riba, i samim tim će imati značajan uticaj na vas. Povećan je rizik od povreda stopala i nogu, pa treba ostati kod kuće i ne baviti se zahtjevnim sportom.

VELIKI MJESEČNI HOROSKOP ZA NOVEMBAR 2023. Šta vas očekuje u poslu, ljubavi, zdravlju…? appeared first on Aloonline.ba.

aloonline.ba

spot_img
MOŽDA VAS ZANIMA
DRUGI UPRAVO ČITAJU