IZGLADILI SU ODNOS: Bivši suprug pokušao da ubije pjevačicu

Nataša Đorđević svojevremeno je bila veoma popularna, ali posljednjih godina nije toliko aktivna na muzičkoj sceni, a još rjeđe snima nove pjesme. Živi od stare slave. Konačno je riješila i sve nesporazume sa bivšim suprugom, sa kojim ima sina.

„To je bio raskid koji nije tekao baš glatko, ali sada se sve sleglo. Treba svi da imamo dobar odnos i funkcionišemo kako treba zbog djeteta – otkriva Nataša.

Inače, njen bračni život je bio strastven, buran i isprepleten ljubavlju i ljubomorom. Nataša se prisjeća kako je jednom prilikom bivši suprug pokušao da je ubije.

„Vozila sam mamu kod ljekara i u povratku sam primijetila da me Goran, s kojim sam raskinula prati. Počela sam da bježim vozeći sporednim ulicama i na kraju sam pomislila da sam bezbjedna i krenula kući. Nisam ni sumnjala da će doći pred stan u kojem živim i pokušati da me napadne. Kada sam parkirala pred zgradom, mama je izašla iz automobila, dok sam ja tražila mjesto da se parkiram. Tada je Goran iskočio iz žbunja, počeo da lupa u prozor, a onda skočio na haubu. Brzo sam dala gas i počela da bježim, ali je on ušao u svoj automobil i krenuo za mnom.

„Poslije nekoliko minuta me je stigao i počeo da svojim automobilom sa strane udara u moj pokušavajući da me izgura sa puta. U jednom trenutku, bila sam sigurna da ću poginuti i da se neće zaustaviti dok me ne ubije. Međutim, sreća i prisebnost su me ipak spasli, a on je prestao da juri za mnom kada sam se približila policijskoj stanici u Mirijevu – prisjeća se Nataša.

(Express/Najportal)

The post IZGLADILI SU ODNOS: Bivši suprug pokušao da ubije pjevačicu appeared first on Express.

Objavi oglas za posao
MOŽDA VAS ZANIMA
DRUGI UPRAVO ČITAJU