Iznenada umro trener i bivši reprezentativac (39). Dobio je srčani udar prvog dana na novom poslu – TNTportal.ba

Tužna vijest stiže iz Norveške, gdje je u 39. godini života preminuo mladi trener Mounir Hamoud.

Preminuo je od srčanog udara prvog dana na novom trenerskom poslu. Hamoud je radio kao trener u norveškom Stromsgodsetu, gdje je igrao osam godina i osvojio titulu prvaka Norveške, a nastupao je i za Bodo Glimt koji se natječe u europskim natjecanjima.

Bio je i mladi reprezentativac Norveške. Nakon završetka karijere radio je i kao trener u NFF Buskered Academy s najtalentiranijim igračima. Zatim se preselio u Stromgodset, gdje je umro prvog dana na poslu.

“Ovo je tužna i šokantna poruka koju treba prihvatiti. Naše su misli prije svega s Mounirovom obitelji koja se nalazi u vrlo teškoj situaciji. Izgubili su oca, muža, brata, sina i dragog člana obitelji”, istaknuli su njegovi kolege.

Oglas

iznenada umro trener i bivši reprezentativac (39). dobio je srčani udar prvog dana na novom poslu – tntportal.ba

– Munir je posljednje četiri godine radio kao glavna osoba za razvoj igrača u NFF-u Buskered, a danas je trebao prvi dan raditi kao novi vrhunski profesionalni trener u Stromsgodsetu – napisali su članovi norveškog kluba, prenosi Večernji list.

Za vrijeme profesionane karijere igrao je kao lijevi branič, a postigao je 29 golova u 349 klupskih utakmica prije nego što se umirovio 2019. godine.

iznenada umro trener i bivši reprezentativac (39). dobio je srčani udar prvog dana na novom poslu – tntportal.bacentralna.ba

Objavi oglas za posao
MOŽDA VAS ZANIMA
DRUGI UPRAVO ČITAJU