Jajce: Josip Maričić pobjednik tradicionalnog Božićno-novogodišnjeg turnira, Adin Tatarević pobjednik brzopoteznog turnira

U prostorijama ŠK Jajce u Domu kulture u Jajcu 27.12.2019 godine odigran je tradicionalni Božićno- novogodišnji turnir. Pozivni turnir, na kojem je nastupilo 16 igrača iz Jajca, Kneževa i Šipova te domaći igrači iz dijaspore odigran je u devet kola po švicarskom sustavu s tempom igre 10 minuta po igraču.
Nakon odigranih veoma uzbudljivih i interesantnih partija, pobjednik turnira je Josip Maričić, igrač ŠK „Jajce“ iz Jajca sa osvojenih 7 bodova ispred Voje Crepulje igrača ŠK „Vitorog“ iz Šipova, s osvojenih 6,5 bodova koliko su osvojili trećeplasirani Zoran Đurić iz Kneževa i četvrtoplasirani Adin Tatarević ali s nešto slabijim dodatnim kriterijima.

Daljnji poredak: Miroslav Jovišević, Đemil Mecavica, Ivica Vojnović, Ivan Marčeta i Fahrudin Mecavica sa 5 osvojenih bodava, Petar Radumilo sa osvojenih 4,5 boda…

Prigodne novčane nagrade četvorici prvoplasiranih igrača uručio je predsjednik skupštine Kluba gospodin Ljubo Bojanić. Po završetku službenog dijela uslijedilo je druženje uz bogatu trpezu.

Nakon toga uslijedio je petominutni brzopotezni turnir „cuger“. Natjecalo su se 10 igrača u sedam kola po švicarskom sustavu. Pobjednik ovog turnira je Adin Tatarević, igrač ŠK „Jajce“ sa osvojenih 6 bodova ispred Josipa Maričića sa 5 bodova i Fahrudina Mecavice s osvojenih 4,5 bodova koji su novčano nagrađeni.

 

 

(Jajce Online)

Objavi oglas za posao
MOŽDA VAS ZANIMA
DRUGI UPRAVO ČITAJU