Jasmin Fehrić Tebra snimio hit koji će vas osvojiti: “Pijem ludujem” je pjesma koja mi je “legla na prvu” (VIDEO)

jasmin fehrić tebra snimio hit koji će vas osvojiti: "pijem ludujem" je pjesma koja mi je "legla na prvu" (video)


Na estradnu scenu stiglo je pravo osvježenje u vidu pjesme koja će vam unijet pozitivnu energiju i koja je, možemo slobodno reći, konkurent da postane veliki hit. Vlasnik nove numere “Pijem ludujem” Jasmin Fehrić Tebra je pjevač koji u sebi ima “to nešto” da “donese” i predstavi publici energičnu pjesmu. 

-Muziku radim čisto iz ljubavi, ona me opušta kada sam na sceni i to je samo moj trenutak i mojih 5 minuta gdje ništa drugo ne postoji. To je i razlog zbog čega se bavim ovim poslom. Na nastupe uvijek vodim svoj bend koji sam osnovao 2010.godine “XOrocks Band”, kaže pjevač za naš portal.

Interesovalo nas je kako je nastala pjesma “Pijem ludujem” i da li je u konačnici zadovoljan urađenim poslom.

-Moram prvo reći da inače kada je video produkcija u pitanju od početka sarađujem sa MC Studio Bijeljina i Željkom Cvijetinovićem koji mi je puno pomogao u svemu, potali smo veliki prijatelji jednom riječju familija. Željko me i spojio sa Sinišom Ličinom koji je napisao ovaj prelijepi tekst za pjesmu “Pijem ludujem”, tako da sam otišao u Novi Sad kod njega i tu smo se u jenoj minuti dogovorili oko pjesme, a već je u drugoj snimili, tako je to sve lahko išlo jer mi je pjesma “legla na prvu”. Tekst, melodija, sve je bilo onako kako meni odgovara. Aranžman je radio Marko Drežnjak čovjek “fenomenalac”, znači ja sam prezadovoljan, kaže Tebra.

MC Studio Bijeljina je prepoznao srž pjesme tako da je vizuelni identitet u skladu sa muzikom i tekstom. Kadrovi za spot snimani su na lokacijama gdje je pjevač imao nastupe. 

Opustite se i uživajte uz hit “Pijem ludujem”:

(Edina Šukalo-Estradnjaci.ba)

 Izvorni članak

Objavi oglas za posao
MOŽDA VAS ZANIMA
DRUGI UPRAVO ČITAJU