JEDNO VELIKO NE: Dejan Dragojević pobjesnio na pitanje o Emini, Husi i pomirenju sa Dalilom

Dejan Dragojević je bio gost u emisiji “Narod pita”,a gostovanje nije moglo proći bez pitanja o bivšoj supruzi. Pitanja su ga uznemirila.

– Rijetko se sticao utisak da bi muškarac oprostio ženi prevaru i onda nekako ja bih pomislila, ako joj je to oprostio, to mora da je mnogo velika ljubav – dodaje Ivana.

-Nisam jednini koji je oprostio. To je zabluda. Svkako kada bi bio iskren prema sebi, bio bi ispunjen. Zabluda dešavanja, prostora i okoline. Bilo je tu svega, ali poslije toga me je sve prošlo brzo. Što se tiče svega toga, ja sam imao svoje periode, zbog kojih su me svi osudili. U roku od pet mjeseci se sve desilo, jako brzo. Ne planiram da se mirim, niti me to interesuje – pričao je Dejan.

-Je l ‘ ti nedostaju punac i punica kao ljudi? – upitala je Ivana.

Ne, zašto bi oni meni falili? Sve je to jedno veliko NE. Kad god me pitaju, ne – rekao je.

-Pričao si ružno o njima – dodaje Ivana.

Ko je prvi započeo? Ja sam šutio, kada je grmjelo sa svih strana. Ja sam rekao šta ja više da šutim kada mi neko pominje roditelje. Ja nikoga ne diram. Ja bih na sve mogao da odgovorim, ali ja se ne oglašavam nigdje – rekao je Dejan.

(Express/ Pink)

The post JEDNO VELIKO NE: Dejan Dragojević pobjesnio na pitanje o Emini, Husi i pomirenju sa Dalilom appeared first on Express.

Objavi oglas za posao
MOŽDA VAS ZANIMA
DRUGI UPRAVO ČITAJU