Jeste li ga pronašle? Ovih 10 karakteristika ima muškarac iz snova

Svaka djevojčica mašta o princu iz bajke koji će se pojaviti na bijelom konju i odvesti je u dvorac gdje će živjeti sretno do kraja života.

Svaka djevojčica mašta o princu iz bajke koji će se pojaviti na bijelom konju i odvesti je u dvorac gdje će živjeti sretno do kraja života.

No kada odrastete, shvatite da bajke nisu stvarnost i da biste ipak možda trebali sniziti očekivanja. No iako konj i dvorac nisu ono što nekoga čini muškarcem iz snova, prinčevi iz bajki postoje i imaju sljedećih 10 karakteristika koje je naveo Cosmopolitan.

1. Uvijek vam je zabavno u njegovom društvu

Čak i kada se smrtno dosađujete, primjerice dok čekate red u banci, on pronađe način da podigne atmosferu? Ako vam s njim ni na trenutak nije dosadno, dobro ga čuvajte jer je to muškarac iz svačijih snova.

2. Prihvatio je vaše čudne navike

Ako vas ne pokušava promijeniti, već vas prihvaća onakve kakve jeste, a vaše čudne navike su mu čak i simpatične, ne morate ni sumnjati da vas zaista voli, a boljeg frajera ne možete ni poželjeti.

3. Ne prestaje se truditi oko vas

Njemu ne treba poseban povod za romantičnu gestu, a i nakon nekoliko mjeseci/godina veze se prema vama ponaša jednako pažljivo kao i na početku veze? Također, pokušava razumjeti i objasniti sve vaše “mušice” i svako loše raspoloženje? Čestitamo, vi ste pronašli pravog princa iz bajke.

4. Zna kada vas mora pogurati

Ako je tu za vas u svim dobrim i lošim trenucima te vam pomaže “ustati kada padnete”, ali vas i uvijek podsjeća na vaše vrline, to znači da mu je jako stalo do vas i vaše dobrobiti te da je, osim što je muškarac iz snova, dobar kao osoba.

5. Njegovi prijatelji su postali i vaše društvo

Ako vas je upoznao s ljudima do kojih mu je stalo, poput obitelji i bliskih prijatelja, te ste sada i vi prisutni na svakom ili većini njihovih druženja, znači da vas želi posve uključiti u svoj život i da ne sumnja u vašu vezu. Također, to što su njegovi prijatelji prihvatili vas u svoje društvo odaje da ste i vi njegova djevojka iz snova.

6. Zanimaju ga ljudi do kojih vam je stalo

Ako pamti detalje o vašim prijateljima o kojima ste mu pričali ili koje je upoznao te se povremeno i sam sjeti pitati za njih, znači da vas prvenstveno sluša dok pričate, što je također cijenjena kvaliteta kod ljudi, ali i da ga zanima sve što ima veze s vama i to ga definitivno čini muškarcem iz snova.

7. Daje vam onoliko slobodnog prostora koliko vam je potrebno

U zdravim vezama, ljudima je potrebno prostora za aktivnosti koje se ne moraju obavljati u paru, poput druženja s prijateljima, obitelji, bavljenja hobijem, učenja… Muškarac koji to razumije i ne prigovara vam ako se dogovorite za izlazak s frendicama ili dvaput tjedno idete na pilates očito razumije što znači biti u vezi, a zaslužuje i jednako razumijevanje s vaše strane.

8. Uvijek je sretan što vas vidi

Ako mu svaki put kad vas ugleda izmamite iskreni osmijeh na lice (a nadamo se i on vama), to nije nešto što biste smjeli uzimati zdravo za gotovo, već kao znak da ste našli frajera kojeg ne želite nikad izgubiti.

9. Uvijek vas se sjeti

Nikada neće otići u trgovinu bez da vas pita treba li vam nešto, a sa svakog putovanja vam je donio neku sitnicu? To znači da nije sebičan i da ste mu vi vjerojatno na prvom mjestu.

10. Kraj njega se osjećate savršeno

Ako se u njegovom društvu osjećate najljepše, najsretnije i najzadovoljnije sobom, vjerojatno ispunjava i sve već navedene kriterije koji ga čine kompletnim frajerom iz snova. (Index.hr)

Objavi oglas za posao
MOŽDA VAS ZANIMA
DRUGI UPRAVO ČITAJU