Još jedan popularni Xiaomi ostaje bez ažuriranja

Xiaomi je objavio ažurirani Xiaomi EOS popis, a na popis su dodani i neki jeftini Xiaomi uređaji, uređaji koji više neće primati ažuriranja. Xiaomi relativno redovito objavljuje ažuriranja za sve uređaje, no s vremenom uređaji zastare te ih više nema smisla ažurirati.

Konkretno, radi se o Xiaomi Mi 9T (Redmi K20) koji je stigao sa MIUI 10 skinom baziranim na Androidu 9. Najnovije ažuriranje koje je primio Mi 9T je MIUI 12 koji se temelji na Androidu 11. Nažalost, ovaj uređaj nije primio ažuriranje MIUI 12.5. A sad je sigurno da će i ostati na MIUI 12.

Što se tiče ostalih specifikacija uređaj, osnovu čini Qualcomm Snapdragon 730 uparen sa 6 GB RAM-a i 64 ili 128 GB interne memorije. Uređaj je opremljen trostrukim sustavom kamere, primarnom kamerom od 48 MP uparenom s 13 MP širokokutnom i 8 MP telephoto kamerom (2x optički zoom).

Ako imate Xiaomi uređaj koji se nalazi na Xiaomi EOS popisu, više nećete primati nova Xiaomi ažuriranja. To uključuje i sigurnosna ažuriranja, stoga je važno biti svjestan rizika povezanih s korištenjem zastarjelog uređaja. Dok su Xiaomi uređaji općenito vrlo sigurni, stariji uređaji mogu biti osjetljiviji na eksploatacije.

Dakle, ako imate Xiaomi uređaj koji se nalazi na Xiaomi EOS Listi, preporučujemo nadogradnju na noviji model, prenosi Xiaomiui.

The post Još jedan popularni Xiaomi ostaje bez ažuriranja appeared first on Noob.ba.

www.noob.ba

Objavi oglas za posao
MOŽDA VAS ZANIMA
DRUGI UPRAVO ČITAJU