Josip Filipović viceprvak svijeta u bodybuildingu do 80 kg

Vitežanin Josip Filipović, viceprvak svijeta u bodybuildingu do 80 kg

Danas je u Kopru završeno svjetsko prvenstvo u bodybuildingu na kojem je boje BiH predstavljao Josip Filipović iz Viteza. Joco je državni prvak BiH, pobjednik balkanskog KUP-a a evo i viceprvak svijeta.

Zanimljivo je da je sve ove rezultate Josip postigao u nešto više od dvije godine profesionalnog bavljenja bodybuildingom i fitnessom. Bio sam jedan od rijetkih novinara koji je s樂威壯
nimio čak dvije priče o Josipu.

Dugo vremena nisam vidio skromnijeg sportaša, ali vrjednijeg i čestitijeg.

Ovo samo još jednom potvrđuje da se samo radom, disciplinom, samoodricanjem mogu postići i svjetski rezultati bez obzira što se radi i djeluje u malim sredinama kao što je Vitez. Kada je polazio na svjetsko prvenstvo Josip mi je na pitanje što očekuje od prvenstva odgovorio.

-Očekujem najbolje. Nadam se jednoj od medalja. Moj cilj je biti među top deset u svijetu kada je riječ o bodybuildingu”, izjavio je sada već viceprvak svijeta za Flash.ba.

Ovo je i najveći sportski uspjeh u povijesti Viteza. Iskrene čestitke Josipu što je proslavio BiH i Vitez na svjetskom prvenstvu u Kopru(Slovenija) koje je završeno danas.

Tekst i foto: Srećko Stipović

josip filipović
josip filipović
josip Filipović viceprvak svijeta u bodybuildingu Foto: Srećko Stipović

josip filipović
josip filipović

Josip na treningu u sportskoj dvorani etno sela Čardaci Foto: Srećko Stipović

flash.ba

Objavi oglas za posao
MOŽDA VAS ZANIMA
DRUGI UPRAVO ČITAJU